VICTÒRIA DE PRESTIGI 65-68

Espectacular partit viscut al pavelló Atrium de Viladecans, i aquest cop l’ELITE SPORT ha sabut mantenir l’avantatge en els darrers moments del partit, aconseguint una victòria de prestigi contra l’UNILEVER VILADECANS, que havia guanyat tots els partits del 2023.

Malgrat que l’entrada al partit del CB LLEIDA no ha estat bona i no han pogut fer front a una bona sortida de l’UNILEVER VILADECANS, a meitat del primer quart les locals guanyaven per 8 punts (10-2). Fonamentalment per què les del Baix Llobregat dominaven el rebot ofensiu i això els donava segones oportunitats. En la segona part del mateix les lleidatanes han incrementat les accions defensives i Cerqueda i Gil han liderat l’inici de la remuntada. Tot i això, al final del 1r quart UNILEVER encara dominava el marcador 20-15.

En el segon quart les distàncies s’han escurçat progressivament fins arribar a superar al Viladecans amb un 28-30. La banqueta local ha donat mostres de nerviosisme i han estat sancionats amb dos tècniques. La compensació arbitral ha fet que una defensa de Pilar Comella fos sancionada amb una rigorosa falta antiesportiva. La diferència en el marcador s’ha mantingut al descans, 30-32 al final del quart. El canvi de plantejament de Puig, donant més minuts a jugadores més petites, ha donat més fluïdesa al joc, l’ELITE SPORT ha pogut donar més velocitat i córrer més.

En la represa el plantejament no ha variat i les distàncies favorables a les visitants s’han anat ampliant progressivament, 37-49 al final del 3r quart. I la tendència seguiria a l’inici del darrer quart, quan un triple de Carla Fernández ha posat un més 16 per l’ELITE SPORT (40- 56).

Però l’UNILEVER estava disposat a mantenir-se dins del partit fins al darrer moment, i ho han aconseguit. Un parcial de 0-10 escurçava novament el marcador. Els moments finals del partit s’han convertit amb un carrousel de triples, Lucia Navarro ha fet 4 triples en menys de 3 minuts. Però Pilar Comella ha mantingut l’equip en els minuts finals del partit amb 8 punts, també amb 2 triples consecutius. Un cop més la MVP de l’equip lleidatà.

65-68 en el marcador al final del matx. L’ELITE SPORT s’ha recuperat amb aquesta victòria de la dolorosa derrota de la jornada anterior. El proper partit a casa contra el PROMOVIATGES CERDANYOLA, hauria de servir per consolidar-se en la zona tranquil·la de la classificació.