VICTÒRIA D’EQUIP

El Robles Força Lleida s’endú un partit molt igualat a la pista del CEEB Tordera després d’una pròrroga antològica. No els ha tremolat el pols a les del Segrià després que les locals empatessin el matx quan faltaven 4 segons pel final. Tot i anar manant en el marcador durant els 40 minuts, les de Rubén Petrus han hagut de rematar la feina en uns 5 minuts addicionals de molta brillantor en el tir.

El Robles Força Lleida visitava a un Tordera nou a la categoria, que també havia guanyat amb una remuntada inclosa en la primera jornada de lliga regular. Les baixes en la pintura de Judit Boladeres i Aya Traoré tornaven a condicionar el plantejament de l’equip, que afrontava el partit amb les mateixes 10 jugadores que van derrotar a l’Iraurgi. Petrus ha optat per una defensa agressiva a tota la pista i la velocitat en transició, que ha tornat a sorprendre el conjunt rival en els primers compassos.

El conjunt lleidatà aconseguia el primer avantatge al marcador després d’unes primeres jugades amb imprecisions pels dos equips. Gràcies a la fluïdesa en la distribució i l’atenció en el rebot ofensiu, el Robles Força Lleida ha anat guanyant confiança i encert amb el pas dels minuts contra un Tordera que intentava mimetitzar el joc de les visitants. El partit s’ha convertit en un anar i tornar durant uns minuts, fins que una Abril Rexach elèctrica ha sumat dos triples consecutius per obrir una bretxa a l’electrònic. El conjunt del Maresme ha tardat molts minuts a prendre les mesures a les del Segrià, que s’han escapat fins al 31-42 amb el qual s’ha arribat al descans.

COP DUR I REACCIÓ ADMIRABLE

S’ha ajustat el duel al tercer quart amb un Tordera més encertat en el tir que aprofitava el suport de l’afició per apropar-se, però que es trobava amb les reaccions omnipresents del Robles Força Lleida que tornava a obrir l’acordió. L’encert de Mili Maza, màxima anotadora amb 20 punts, i la col·laboració de tot l’equip, amb 5 jugadores arribant als dobles dígits, esterilitzava qualsevol intent de remuntada de les locals. Les lleidatanes han anat per davant al marcador tota la segona meitat fins que les del Maresme aconseguien empatar des de la línia de tirs lliures a 4 segons del final.

Molt lluny d’abaixar els braços, el Robles Força Lleida s’ha refet del cop anímic i ha decidit donar una nova mostra del seu caràcter en el temps addicional. No li ha tremolat el pols en els moments decisius i ha tornat a afinar la melodia en atac per firmar un parcial de 0-14 que ha deixat sense resposta al conjunt rival. Victòria de molt de mèrit per començar la lliga de la millor manera: imbatudes després de dos partits molt exigents.