Victòria en el darrer partit de pretemporada (62-73)

Domini lleidatà en el nou i últim partit de pretemporada de l’ICG Força Lleida a Huesca abans de disputar la Lliga Catalana LEB davant l’Andorra (26 i 29 de setembre).

L’equip de la Terra Ferma ha sortit sobre el parquet a fer els deures, continuar posant en pràctica l’estudiat i analitzat durant els entrenaments i mantenir l’avantatge al llarg de tot l’encontre.

Primer quart còmode i per posar terra de per mig amb el lluminós 16-31. L’arrencada del segon període, l’equip aragonès ha sortit més concentrat i ha retallat distàncies amb les primeres jugades (29-36), però els de Gerard Encuentra no han perdut la capacitat anotadora i han anat al descans amb un 39-52.

Tercer quart amb poca anotació a ambdues cistelles amb un parcial de 9-12 per afrontar uns darrers 10 minuts que poc han canviat en l’electrònic favorable a l’ICG Força Lleida amb el 62-73 final.

Gerard Encuentra assegura en el postpartit que hi ha coses que han sortit millor que d’altres i que cal continuar treballant.

Postpartit Huesca – ICG Força Lleida (62-73)

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24