Victòria i ambient espectacular en l’estrena a la lliga davant el Movistar Estudiantes

Inici de lliga espectacular amb victòria a l’Espai Fruita Barris Nord per 96-66 davant el Movistar Estudiantes amb un equip que ha anat in crecendo

Agafava l’avantatge l’ICG Força Lleida amb els triples de Jaume Lobo i Michael Carrera. Amb l’equip 14-08 a l’equador, els de Gerard Encuentra agafaven confiança i Jaume Lobo, encertat des de l’exterior anotava de 3 per posar-se 17-10. Javi Rodríguez demanava el primer temps mort del partit per aturar l’efectivitat lleidatana, i tot i uns minuts rocosos i amb el marcador aturat, els visitants aconseguien retallar i posar el 19-17 al final del primer quart.

Anotava CJ Gettys els seus primers punts amb la samarreta de l’ICG Força Lleida i Michael Carrera no fallava el seu 2+1. LEs ràpides jugades, al bona defensa i el rebot ajudaven a l’equip a posar-se +6. Dues errades en atac permetien a l’Estudiantes posar l’empat gairebé a la meitat del segon quart. Malgrat que els madrilenys es posaven per davant per primer cop en el partit, reaccionava bé l’ICG Força Lleida l’estira-i-arrosa en els dígits, que ballaven un punt amunt un punt avall en els darrers compassos d’un segon període que posava el partit igualadíssim 42-40.

Jaume Lobo anotava els cinc primers punts de l’equip en la repressa i Juani Marcos ho feia de 2 per agafar un avantatge de de cinc. L’equip aconseguia posar la màxima distància a +11 amb un triple de Miguel i un altre de Juani Marcos que feien embogir l’Espai Fruita Barris Nord. Ampliava l’avantatge l’equip lleidatà a +19 amb un triple de Brito que obligava al tècnic visitant a parar el joc a un minut i mig per finalitzar el tercer quart després de molta estona sense anotar el seu equip, encallat en els 47 punts.

L’ICG Força Lleida encarava un darrer quart amb un còmode coixí de +19 punts després d’un parcial 28 – 11. L’equip tenia ganes de més i Carrera i Brito tornaven a posar l’Espai Fruita Barris Nord d’empeus. Javi Rodríguez demanava temps mort per intentar ajustar el marcador, però la gana de guanyar a casa s’apoderava dels jugadors i Miguel i Juani regalaven triples a l’afició per posar un avantatge de 30. Jordi Ribas donava minuts a David Castellnou i al jove vinculat Àlex Codoñer per culminar una nit rodona amb un 96-66.

Post Partit de Gerard Encuentra

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24