VICTÒRIA LLUITADA FINS ALS DARRERS INSTANTS (70-64)

L’ELITE SPORT CB LLEIDA arriba més fresc al final del partit i aconsegueix un parcial de 6-0 que li permet guanyar un matx que s’havia complicat en el tercer quart.

L’inici del partit, amb poc encert ofensiu per part dels dos equips, va canviar a un joc ràpid de l’ELITE SPORT que va aconseguir córrer el contraatac amb diverses ocasions i agafar la defensa de l’equip del Maresme desajustada. Així el final del quart marcava un més 7 en el marcador (23-16). En el segon quart les jugadores de l’U.E. Mataró varen incrementar la seva intensitat en defensa, la seva jugadora franquícia Arbizu (20 punts), ben acompanyada per Daura (18 punts) , van dominar els taulells i la igualtat va ser la tònica del segon parcial (18-17).

A la represa del partit les jugadores del CB LLEIDA no varen estar encertades en defensa, l’equip del Maresme va pujar el ritme del partit, i varies errades consecutives de l’equip local varen permetre a les visitants posar-se per davant en el marcador. Puig va demanar un temps mort, per elevar el nivell defensiu. Al final del quart, el parcial de 12-24, deixava 4 punts per sota a l’equip de casa. En el darrer quart el marcador es va mantenir amb petits desavantatges fins arribar a 2 minuts pel final. En aquest instant les jugadores visitants, pressionades per les de l’ELITE SPORT, varen donar mostres de fatiga i no aprofitaren els seus atacs, mentrestant l’equip local més encertat va aconseguir 6 punts que deixaren el marcador final en un valuós 70-64.

El CB LLEIDA manté un partit més, el seu nivell anotador, amb Rexach, Peña, Gil i Vilches per sobre dels 10 punts. Gil amb un 100 de tirs lliures i 9 rebots va ser la jugadora més valuosa del partit, on l’aportació coral, tan a nivell ofensiu com defensiu, va permetre una important victòria que permet consolidar-se en la zona tranquil·la de la classificació amb 9 victòries. El proper partit es juga a Mallorca el dissabte 25 contra el potent l’AZUL MARINO VIAJES – SANT JOSEP.