Victòria molt suada

Tocava recuperar el partit ajornat corresponent a la jornada 15 de la lliga LEB Or. L’Oviedo visitava l’Espai Fruita Barris Nord amb necessitat de sumar una victòria després dels quatre partits consecutius perduts. L’ICG Força Lleida volia recuperar la seva millor versió en un partit on necessitava guanyar per retrobar-se amb la victòria i, entre d’altres, tenir opcions a jugar la Copa Princesa LEB Or.

Inici frenètic de jugades en atac sense encert que ambdós equips resolien bé en el rebot defensiu. Amb anades i vingudes de cistella a cistella, l’Oviedo agafava un breu avantatge a l’equador del primer quart, però els lleidatans no perdien pistonada i s’enganxaven en l’electrònic amb triples de Miguel González i Juani Marcos.

Amb un 13-14 al marcador es donava inici a un segon quart on Miguel González aconseguia posar el lluminós en màxima igualtat a 16 en els primers minuts. Reaccionava bé l’equip de Natxo Lezkano amb un parcial 0-8. Hughes, Rosa i Carrera s’encarregaven d’enganxar l’equip al lluminós i posar-se a 3 punts per sota del rival. Tram final del segon quart de bogeria sobre el parquet amb pilotes perdudes, lluites de pilota i temps morts per traçar jugades d’estratègia en els darrers segons que fixaven el 27-32 per anar al descans.

Aconseguia retallar distàncies l’ICG Força Lleida amb un triple de Hughes a la represa del partit. Els tirs lliures i dos triples d’Ignacio Rosa posaven l’equip per davant amb un 38-37. Els tirs lliures visitants desencallaven un marcador que s’havia quedat aturat durant uns minuts i recuperaven els 5 punts d’avantatge.

L’últim quart ha presentat un escenari completament diferent. Michael Carrera amb 2TL i Albert Lafuente des de la línia de tres tornaven a apretar un lluminós curt de punts. Carrera tornava a avançar l’equip i posava l’Espai Fruita Barris Nord amb energia màxima, que animava al crit de Lleida, Lleida. Rosa, Hughes i Carrera s’encarregaven d’ampliar la distància positiva de l’equip a +11, la màxima del partit. L’Oviedo aturava el joc còmode dels de Gerard Encuentra i els servia per posar-se en el partit. No s’ho ha pensat dues vegades l’entrenador lleidatà en demanar temps mort en veure que el rival es posava 7 per sota en els darrers dos minuts de l’encontre. Es presentia que el partit no es decidiria fins als segons finals, un Juani Marcos que es posava l’equip a les espatlles ha aguantat molt bé en el tram final i s’ha imposat 67-56 en el marcador.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24