VICTÒRIA PLACIDA (47-75)

L’ELITE SPORT CB LLEIDA ha aconseguit una nova victòria contra el ANAGAN – EL OLIVAR, mostrant la seva superioritat progressivament des de l’inici del partit. Les oportunitats per a totes les jugadores que ha plantejat Puig ha permès jugar amb una rotació alta, una distribució dels minuts de joc molt equilibrada entre tot el planter i una actuació molt coral per part de tot l’equip. Els minuts de joc molt repartits entre totes les jugadores ha generat una eficàcia alta a nivell ofensiu amb bons percentatges i amb quatre d’elles destacades amb registres per sobre dels 10 punts.

Malgrat que el marcador final mostra una diferència important, el primer quart del partit tot i que va ser dominat per les lleidatanes va estar disputat amb un resultat de 15-21. Va ser en el segon quart quan es va trencar el partit amb un parcial de 9 a 22. Tot i això amb la represa del partit les locals van intentar reaccionar i se’n portaren el tercer quart 16-9. El partit es va resoldre definitivament en el darrer quart amb un clar parcial de 7 – 23, deixant el marcador final amb una diferència notable, 47-75.

L’aportació en el rebot de Carla Fernández, tant ofensiu com defensiu, sumat als punts anotats l’han portat a ser la MVP del partit, bona valoració també per Rexach i Triboluey.

En la darrera jornada de la temporada 22-23, l’ELITE SPORT rep la visita del GRUP BARNA per  tancar la lliga al Barris Nord, el dissabte 8 d’abril a les 19.00 en horari unificat.