VICTÒRIA SOLVENT EN LA SETMANA MÉS DIFÍCIL (78-55)

L’ICG Força Lleida s’ha retrobat amb el triomf aquest diumenge imposant-se al Barris Nord -de nou sense públic per les restriccions de la Covid 19- a un Real Múrcia Baloncesto al que ha dominat des de l’inici. Els d’Aranzana, ja sense Hester, amb N’Guessan encara de baixa, i després de patir un fals positiu de coronavirus que va alterar la dinàmica de preparació, han tret al parquet la seva millor versió per sumar una victòria, la segona del curs, que pot ser molt important en el futur.

El partit ha començat amb els de negre exhibint un encert inèdit fins ara des del 6,75. Cinc triples en el primer quart compensaven el fet que Buchanan es carregués aviat amb dues faltes, i facilitaven els primers avantatges lleidatans significatius (22-14, 35″ 1Q) davant d’un Múrcia que ja es veia forçat a anar a remolc. Tot i això, un parcial de 6-0 dels visitants entre el final del primer quart i l’inici del segon retornava la igualtat al duel, per bé que de forma breu; aviat tornava a estirar el marcador l’equip de negre, que responia amb un 7-0 que posava de nou terra pel mig. El partit entrava aleshores en una fase de poc encert que permetia que el temps passés sense grans fugides en el marcador, però que va servir per arribar al descans amb els lleidatans manant per 10 punts, 38-28. A la tornada de vestidors, el domini de l’ICG en el ritme del partit s’accentuava, i els canvis defensius feien patir a un Múrcia que no trobava alternatives en atac. Els marges van començar a augmentar amb un atac fluid i coral per part dels locals, amb tots els jugadors aportant i aconseguint anar-se’n de 18 punts al final del tercer període (57-39). Amb el duel decidit, en l’últim quart els de negre es van dedicar a consolidar i augmentar els marges i a oferir jugades de cara a la (televisiva) galeria. El resultat final, 78-55, serveix per sumar el segon triomf en cinc jornades i per situar l’ICG Força Lleida en el cinquè lloc del Grup B abans de visitar divendres vinent al tercer classificat, el Castelló.