VICTÒRIA TITÀNICA I DE MORAL

L’Espai Fruita Barris Nord acollia avui un partidàs. L’ICG Força Lleida rebia un dels equips amb millor plantilla de la LEB Or, el Leyma Coruña. Podia passar de tot sobre la pista, però els de Gerard Encuentra han posat caràcter i màgia per emportar-se l’encontre i sumar la setena victòria de la temporada.

Inici d’anades i vingudes d’una cistella a l’altra amb més nervi que encert. Amb el marcador 04-04 s’arribava a gairebé la meitat del primer període amb dos equips més defensius i forts en el rebot que anotadors. Però passat l’equador del primer quart l’ICG Força Lleida ens han regalat jugades d’equip amb esmaixades de Cuéllar i Badji i amb dos triples consecutius d’Ignacio Rosa que obligaven a Sergio García a demanar el primer temps mort del partit. La bona dinàmica de l’ICG Força Lleida regalava un 26-21 al marcador amb triple de Lafuente com a cirereta del pastís.

En la mateixa dinàmica començaven els de Gerard Encuentra el segon quart, però amb un Leyma Coruña més posat en el partit que aprofitaven les petites errades dels locals per anar enganxat-se en el marcador fins a igualar l’electrònic a 34 punts. Però un ICG Força Lleida molt lluitador i concentrat agafava les regnes del joc i no perdonava, amb Carrera com a referència i Sergio García tornava a demanar TM. El joc estava ajustadíssim i s’anava al descans amb el 43 – 41 al lluminós.

Hugues i Carrera anotaven des de la línia de 6,75 a l’inici del tercer quart, però jugades ràpides de Coruña tornaven a posar la màxima igualtat a 51 durant gairebé tot el tercer període fins que els visitants han agafat la bona dinàmica i s’han distanciat amb un +10 al marcador la màxima del partit.

Badji i un endollar Ignacio Rosa anotaven per posar un parcial 7-0 que obligava a Coruña a aturar el joc i la dinàmica. Però els d’Encuentra no fallaven i un anotador Thomas Schreiner endollava 7 punts seguits per remuntar el partit i tornar a posar l’equip per davant. El partit estava punt amunt punt avall, però l’equip, amb tot el seu caràcter s’emportava la victòria titànica per 84-83 amb una jugada mestra de Carrera lluitador sota cistella i aconseguia la seva setena victòria de la temporada.

Escolta què ha dit Gerard Encuentra un cop finalitzat el partit.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24