Victòria treballada i d’equip en el primer partit oficial de la temporada (77-46)

Primer partit oficial del Robles Força Lleida a l’Espai Fruita Barris Nord que rebia al Basket Almeda en Lliga Catalana Femenina.

Tots dos equips arrencaven elèctrics en atac i bones defenses. Les visitants, amb un punt d’encert més des de la línia de triple es posaven cinc per sobre al cap de quatre minuts de joc (6-11), una distància que Magalí Vilches retallava amb una safata un cop ja passat l’equador del primer període. El ritme de joc elevat continuava regnant sobre el parquet i les locals feien un pas endavant amb un joc efectiu en defensa, agafant els rebots i posant l’empat 14 amb punts sota cistella de Laura Gil i Cris Peña.

L’equip se situava per davant en l’electrònic gràcies al triple d’Iris Tribó en l’inici del segon quart. I les visitants s’hi tornaven també des de la línia exterior. Maria Cerqueda posava taules sota cistella al minut i mig del període (19-19). Basket Almeda desencallava el lluminós, que feia uns minuts que no es movia i Laura Gil anotava també en la següent jugada. Andrea Fernández avançava de nou l’equip des del tir lliure i Pilar Comella posava el 24-21 als dos minuts i escaig per al descans. Un triple de Magalí Vilches a deu segons per al descans feien que les visitants a demanar temps mort amb el 31-26, que els servia per anotar dos punts en la represa, retallar distàncies i marxar a vestidors amb el 31-28 en l’electrònic.

El Robles Força Lleida tornava sobre el paquet sòlid en defensa i efectiu en el tir amb un parcial 7-0. I continuava en bona dinàmica defensiva i ofensiva fins a escalar a dinou punts d’avantatge en finalitzar el tercer període (53-34). I continuava sumant l’equip lleidatà amb cinc punts de Vilches per ampliar la distància del marcador i Iris sumant-s’hi per posar el 60-34. L’equip es trobava còmode i a poc a poc es distanciava més d’un marcador que ha arribat als +29 favorables a les de la Terra Ferma a l’últim minut de joc (74-45) i que Pilar Comella ha ampliat amb un triple en la darrera jugada per sentenciar amb el 77-46.