Victòria necessària per a fer un petit gran pas cap a l’objectiu.

Què necessària era la victòria avui a l’Espai Fruita Barris Nord per a tornar a l’ICG Força Lleida la mentalitat positiva i posar-nos en el camí òptim cap a l’objectiu, assegurar-nos el play-off.

L’ICG Força Lleida igualava el partit a set amb Rubén López de la Torre com a jugador de referència sota cistella i Urtasun posant el triple. Malgrat que l’Albacete continuava portant la capdavantera en el marcador, els lleidatans no es desenganxaven i tenien bones recuperacions amb De la Torre agafant el rebot ofensiu i sent dominant sota el cèrcol. Juani Marcos trobava el triple alliberat per avançar l’equip amb el 15-12. López de la Torre continuava sent imprescindible en defensa i atac i l’equip agafava un breu avantatge per encetar el segon quart (19-14) amb dos punts de Bakovic des de la línia del tir lliure.

Solidesa de l’equip en el rebot defensiu, on Villar s’unia a la feina rebotejadora i Lobo i Urtasun sumaven per a posar els deu punts per sobre als tres minuts i mig del segon període. Mantenia bé el coixí l’equip de Gerard Encuentra malgrat que el rival anava sumant des del tir lliure per faltes assenyalades a l’equip lleidatà i una tècnica d’Urtasun. Vucetic amb anotació de dos i Juani Marcos amb un triple sobre la botzina del descans posaven l’equip a +14 (43-29).

L’equip manxec sortia renovat i anotava un parcial 3-11 amb Aurrecoechea dur sota cistella atacant. No dubtava Gerard Encuentra en demanar temps mort per a tornar a pista amb l’equip posat en l’encontre i Urtasun i Bakovic anotant. Tornava a tenir un petit coixí l’equip de la Terra Ferma amb el 56-44 a dos minuts per finalitzar el període i Marko i Vasilije ho remataven amb dos punts per cap.

Repetien protagonisme els dos jugadors en l’arrencada del darrer quart anotant per l’equip lleidatà i ampliant l’avantatge a +16 (67-51). Res estava fet. L’ICG Força Lleida tenia alts i baixos i l’Albacete es mostrava efectiu des del triple amb dos tirs anotats consecutius. Però els lleidatans necessitaven guanyar, tenia clar que només valia la victòria i fer un petit gran pas cap a l’objectiu d’assegurar-se el play-off. Bakovic s’asseia entre aplaudiment, Sidibé, Rubén i Lobo sumaven per a l’equip i deixaven el lluminós amb un 89-79 final.