CAT |

Força Lleida

VINE AL 5è i DECISIU PARTIT PER ACCEDIR A LA FINAL FOUR

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida necessita guanya divendres a l’Espai Fruita Barris Nord per ser equip de Final Four i lluitar per l’ascens a l’ACB.
Divendres, 10 de juny a les 21h rebem de nou al Cáceres amb l’eliminatòria 2-2.

ABONATS PLAY-OFF

Com ja es va informar en el seu moment, aquells qui vau adquirir l’abonament dels dos primers partits, teniu l’entrada d’aquest 5è a 5 euros (mostrant el vostre abonament de play-off).

Malgrat a l’entrada posi que no teniu seient assignat, podreu acreditar que aquella és la vostra localització amb l’abonament de play-off (hi surt la informació)

NO ABONATS PLAY-OFF

El preu de l’entrada per als qui no teniu l’abonament de play-off és de 10 euros, independentment de la zona i de l’edat (gratuït de 0 a 5 anys sense seient assignat)


ON COMPRAR ENTRADES?

Les entrades es poden comprar on-line des de ja i/o a taquilles dimecres i dijous de 18 a 20 h; divendres dia de partit a partir de les 19h . No es farà venda d’entrades a oficines.

Els abonats que compreu entrada on-line, heu de seguir els passos de compra d’entrada i seleccionat el seient que teníeu pel play-off (sortirà en color groc). A partir del dijous a les 19 h, si no heu agafat entrada, el seient quedarà disponible per a la venda al públic general (color verd).

Més noticies

Actualitat

Comunicat Mèdic | Rafa Villar

Després de patir una torcedura al peu dret durant l’entrenament grupal amb l’equip i de fer-se les proves mèdiques pertinents, aquestes confirmen que el base català Rafa Villar té un esquinç de grau dos al turmell dret. La seva tornada

Llegir més »
Actualitat

Nit màgica davant el líder!

Podria ser una nit emocionant amb un pavelló que feia goig i ha acabat sent una festassa a la lleidatana. L’ICG Força Lleida començava intens i obria el partit amb un triple per a debutar de Rubén López de la Torre. El madrileny

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J25. “Andorra juga de memòria”

L’equip rep demà el líder, l’Andorra, en un duel apassionant a l’Espai Fruita Barris Nord. Gerard Encuentra podrà comptar amb la nova incorporació, Rubén López de la Torre, de qui destaca que és un jugador tàcticament intel·ligent i que fa

Llegir més »
Et podem ajudar?