CAT |

Força Lleida

VINE AL 5è i DECISIU PARTIT PER ACCEDIR A LA FINAL FOUR

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida necessita guanya divendres a l’Espai Fruita Barris Nord per ser equip de Final Four i lluitar per l’ascens a l’ACB.
Divendres, 10 de juny a les 21h rebem de nou al Cáceres amb l’eliminatòria 2-2.

ABONATS PLAY-OFF

Com ja es va informar en el seu moment, aquells qui vau adquirir l’abonament dels dos primers partits, teniu l’entrada d’aquest 5è a 5 euros (mostrant el vostre abonament de play-off).

Malgrat a l’entrada posi que no teniu seient assignat, podreu acreditar que aquella és la vostra localització amb l’abonament de play-off (hi surt la informació)

NO ABONATS PLAY-OFF

El preu de l’entrada per als qui no teniu l’abonament de play-off és de 10 euros, independentment de la zona i de l’edat (gratuït de 0 a 5 anys sense seient assignat)


ON COMPRAR ENTRADES?

Les entrades es poden comprar on-line des de ja i/o a taquilles dimecres i dijous de 18 a 20 h; divendres dia de partit a partir de les 19h . No es farà venda d’entrades a oficines.

Els abonats que compreu entrada on-line, heu de seguir els passos de compra d’entrada i seleccionat el seient que teníeu pel play-off (sortirà en color groc). A partir del dijous a les 19 h, si no heu agafat entrada, el seient quedarà disponible per a la venda al públic general (color verd).

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?