CAT |

Força Lleida

VINE AL 5è i DECISIU PARTIT PER ACCEDIR A LA FINAL FOUR

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida necessita guanya divendres a l’Espai Fruita Barris Nord per ser equip de Final Four i lluitar per l’ascens a l’ACB.
Divendres, 10 de juny a les 21h rebem de nou al Cáceres amb l’eliminatòria 2-2.

ABONATS PLAY-OFF

Com ja es va informar en el seu moment, aquells qui vau adquirir l’abonament dels dos primers partits, teniu l’entrada d’aquest 5è a 5 euros (mostrant el vostre abonament de play-off).

Malgrat a l’entrada posi que no teniu seient assignat, podreu acreditar que aquella és la vostra localització amb l’abonament de play-off (hi surt la informació)

NO ABONATS PLAY-OFF

El preu de l’entrada per als qui no teniu l’abonament de play-off és de 10 euros, independentment de la zona i de l’edat (gratuït de 0 a 5 anys sense seient assignat)


ON COMPRAR ENTRADES?

Les entrades es poden comprar on-line des de ja i/o a taquilles dimecres i dijous de 18 a 20 h; divendres dia de partit a partir de les 19h . No es farà venda d’entrades a oficines.

Els abonats que compreu entrada on-line, heu de seguir els passos de compra d’entrada i seleccionat el seient que teníeu pel play-off (sortirà en color groc). A partir del dijous a les 19 h, si no heu agafat entrada, el seient quedarà disponible per a la venda al públic general (color verd).

Més noticies

Abona't al Força Lleida

ABONAMENTS 2022 – 2023

I si… “La fotem +grossa?”. Sota aquest eslògan comença la Campanya d’Abonaments 2022-2023 de l’ICG Força Lleida a la LEB Or, un abonament que inclou els partits de la Lliga Regular LEB Or (17 partits a casa). Després d’una temporada

Llegir més »
Actualitat

Inscrits a la LEB Or 2022-2023: equips i dates

El Força Lleida ha presentat tots els documents necessaris en el termini establert per fer oficial la inscripció de l’ICG Força Lleida a la Lliga LEB Or per a la temporada 2022-2023. Per tant, la temporada vinent, els de la

Llegir més »
Actualitat

Sopar d’equip al Bokoto

L’equip va gaudir d’un sopar al restaurant Bokoto de Lleida ahir al vespre. Els responsables del restaurant japonès van convidar a jugadors, staff i directiva a degustar la gastronomia japonesa. Bokoto Lleida aposta no només per la sostenibilitat sinó per

Llegir més »
Actualitat

PUNT FINAL A UNA TEMPORADA PER EMMARCAR

Girona respirava bàsquet per tots els carrers. Els seguidors de l’ICG Força Lleida començaven la Final Four a la Plaça de la Independència una jornada que prometia ser intensa. Espectacular presentació d’equips a Fontajau amb un públic entregadíssim amb el

Llegir més »
Et podem ajudar?