CAT |

Força Lleida

Visita oficial a les instalacions del Grup ICG Software, patrocinador principal del primer equip del Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Els jugadors de l’ICG Força Lleida, l’staff tècnic i la directiva del club han visitat aquest matí les instal•lacions del patrocinador principal del primer equip, el Grup ICG Software. El president d’ICG Andreu Pi, la gerent del grup Meritxell Pi i el cap de comumicació i relacions institucionals Berenguer Pla han estat els encarregats de rebre tota la comitiva del Força Lleida, encapçalada pel president Félix González i el directiu Albert Aliaga.

La rebuda ha tingut lloc al hall de l’empresa i posteriorment s’ha passat a la sala de vídeo on s’ha fet una breu introducció sobre la història d’ICG Software i s’ha emès un vídeo sobre l’inici del càlcul, els números, els primer sistemes de càlcul, les primeres eines i màquines per a calcular, l’aparició del sistema binari i de la tecnologia com les calculadores electròniques i l’aparició del disc dur com a eina d’emmagatzematge de dades.

El segon tram de la visita ha consistit en un recorregut pel museu de l’empresa. En aquest s’ha pogut veure l’evolució de la calculadora, els seus equipaments, la història dels ordinadors i les noves màquines d’hosteleria d’ICG. Al sortir del museu, els membres del Força Lleida han pogut veure simulacions de diferents formes de pagament amb màquines cashdro o la sol•licitud de productes mitjançant codis qr.

L’acte ha conclòs amb l’entrega al patrocinador principal d’una samarreta signada per tots els jugadors de l’ICG Força Lleida. Posteriorment s’ha realitzat la fotografia oficial amb tots els membres presents.

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?