CAT |

Força Lleida

Visitem tres escoles del ZER Alt Segrià i l’Escola de Balàfia

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La setmana passada, va ser una setmana intensa de visites a escoles abans d’aturar l’activitat durant uns dies per Setmana Santa. Les tres escoles del ZER Alt Segria (La Portella, Vilanova de Segrià, Torre-Serona) i Balàfia van ser els punts de trobada entre jugadors i staff de l’ICG Força Lleida i els i les alumnes més joves.

Albert Lafuente, Matej Kavas i Joaquín Prado van ser a l’Escola Blanca de Vilallonga de La Portella i a l’Escola El Roser de Torre-Serona. David Cuéllar, Mark hughes i Jordi Ribas van visitar l’Escola de Vilanova de Segrià. I Juani Marcos, Shaquille Cleare, Marc Díaz i Adrián Fuentes van ser a l’Escola de Balàfia de Lleida.

Les visites a les escoles per part de jugadors i cos tècnic de l’ICG Força Lleida és una acció habitual per tal d’apropar el bàsquet i l’esport a petits i joves. Com ja és tradició, les visites comencen amb una trobada a l’aula o a alguna sala polivalent del centre perquè els jugadors expliquin la seva experiència, anècdotes… i els/les alumnes facin les preguntes que vulguin. Posteriorment, se surt a la zona d’esbarjo per jugar a bàsquet i fer jocs.

Aquest any hem visitat també el col·legi Sant Jaume – Les Heures i Lestonnac.

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?