Girem full i a pensar en el següent.

Partit al Polideportivo de Pisuerga de Valladolid, un pavelló que porta temps a la llista de la maledicció lleidatana, i que continuarà sent-ho un cop més després d’una contundent derrota per 97-57.

Primera part dolenta per a l’ICG Força Lleida. Començava elèctric i letal el Valladolid, que no perdonava i ràpidament agafava un coixí de +8 al marcador. L’ICG Força Lleida feia bandera de la seva defensa i contraatac per ajustar el lluminós i situar el 18-14. Però poc durava la bona dinàmica perquè els locals, amb més oportunitats i encertats en el tir, tornaven a donar ales a l’equip i obligaven Gerard Encuentra a aturar el joc a minut i mig per al final. No afectava aquesta aturada als locals que posaven la distància als dos dígits (+13). Iniciava el segon quart amb el 29-16 en l’electrònic i sense canviar gaire les coses. Valladolid anotava des del tir exterior i recuperava la pilota en el rebot defensiu. Fabio Santana desembossava el marcador lleidatà anotant dos tirs lliures. Costava a l’equip de Gerard Encuentra aturar el joc val·lisoletà, que se sentia còmode en atac i defensa. L’ICG Força Lleida no es trobava còmode i tampoc ajudava anar 25 punts per sota. Els tirs exteriors de l’equip es quedaven curts i els lleidatans afrontaven la segona part del partit amb un 54 – 29 en contra i sense Carrera, per doble tècnica. L’ICG Força Lleida ha començat més dinàmic amb bona defensa i Urtasun i Juani posant un triple per cap, necessaris per generar confiança en l’equip. Valladolid no es relaxava i responia amb tres triples en cada arribada a la seva zona per anar aguantant l’avantatge per sobre els vint punts. La solidesa del Valladolid no es desmuntava i ampliava a +31 la distància en l’electrònic. L’ICG Força Lleida intentava anotar per la via ràpida des de la línia de 6,75, però no entrava res. Amb el 76-43 afrontava l’equip un darrer quart on tot es posava muntanya amunt. L’equip no encistellava i el rival ho posava tot. De poc servien els triples d’Urtasun, Gettys i Vučetić, perquè els locals seguien al seu ritme i no donaven cap mica de treva.