CAT |

VIII Edició del Projecte Escoles amb convidats/des especials

Ja són vuit les edicions que porta celebrades el Projecte Escoles del CBF Lleida, una Trobada on jugadors i jugadores del CBF Lleida i de centres educatius lleidatans es troben per a gaudir del bàsquet i de la pràctica esportiva. El projecte, sempre amb les portes obertes a clubs de bàsquet d’altres indrets, pretén alhora donar a conèixer la metodologia del club i focalitzant la seva essència en l’aprenentatge i el gaudi d’aquesta disciplina esportiva.

Aquest matí de diumenge, els jugadors i jugadores del CBF Lleida i alumnes de l’Escola Alba, Institució, Claver, Mare de Déu del Carme d’Alcoletge i Mirasan s’han tornat a reunir en un matinal ple de diversió. A la festa s’hi ha sumat el CB Igualada, el club convidat en aquesta nova edició.

I, aquest cop, els més joves han tingut una visita especial. Els jugadors de l’ICG Força Lleida i les jugadores de l’Elite Sport CB Lleida David Cuéllar, Vasilije Vučetić, Magali Vilches i Lara Tribouley han estat fent dinàmiques de joc i bàsquet amb els participants.

El projecte continua consolidant-se per a fomentar el bàsquet i l’esport tant al CBF Lleida (els equips de la base del Força Lleida i el CB Lleida) com en els centres educatius en què el club aporta la seva metodologia de treball.

Et podem ajudar?