Serietat i actitud en la victòria a Cáceres

Guanyar al Multiusos de Cáceres era necessari per deixar mig lligat el play-off i disputar fins al darrer partit de lliga el factor pista. No era un partit fàcil davant un rival que, a banda de jugar davant els seus, es jugava allunyar-se de la zona baixa de la classificació. I el darrer quart ha estat decisiu per als de Gerard Encuentra

L’ICG Força Lleida començava dominant en el lluminós gràcies a dos triples alliberats de l’equip i bons punts per marcar el 3-8 en els primers compassos. Davant les jugades ràpides i efectives dels lleidatans, els locals pujaven un punt d’intensitat per posar igualtat en l’electrònic amb un parcial de 5-0 en poc menys de dos minuts. No es deixava avançar l’equip de Gerard Encuentra malgrat que Cáceres ho intentava i impedia als lleidatans escapar-se. Es mantenia l’ICG Força Lleida un punt per sobre
al primer quart amb el 15-16 en l’electrònic.

Segon període a mode rèplica de la primera, amb Cáceres enganxat i empatant. Sidibé i Baković agafaven el rebot ofensiu i en defensa l’equip feia un bon treball. Els extremenys es posaven per davant des del tir lliure (25-24), però Jaume Lobo, que té les mides agafades a la cistella del Multiusos anotava tres triples nets per marcar el 32-35 a quatre minuts per al descans. Quan els de Lleida agafaven un petit bri d’aire amb avantatge de quatre, l’equip local anotava sis de sis des del tir lliure i els mantenia dins el partit. Ritme i intensitat sobre el parquet, temps morts a ambdues banquetes en els darrers segons i un triple d’Urtasun per a situar el 41-44 per desfilar cap a vestidors.

Bona arrencada lleidatana en el tercer període amb assistència d’Urtasun a Baković per anotat des de la línia de 6,75 i obrir una mica el partit (41-49). L’ICG Força Lleida es mostrava sòlid en defensa i els permetia recuperar pilotes, segones jugades i ampliar el marge als nou punts amb un triple de Vučetić. Buscava la reacció l’equip local amb jugades ràpides, però els de ponent es trobaven còmodes sobre el parquet del Multiusos i posaven el +10 a dos minuts i mig per tancar el tercer període (51-61).

Inici del darrer quart trepidant de l’ICG Força Lleida per encarrilar el partit. Álex Urtasun assistent i marcant el tempo, i Faye i Brito anotadors. La solidesa defensiva de l’equip, la connexió entre companys i la serietat sobre pista donava a l’equip un còmode avantatge de setze punts a set minuts per al final (54-70). Ho aturava ràpidament Roberto Blanco que veia com el partit, que tenia controlat, se li escapava de les mans en pocs minuts i la victòria viatjava cap a terres catalanes amb el 64-84 final.