CAT |

Ruben Petrus: “Hem d’intentar consolidar el projecte a la Lliga Femenina 2 i ser ambicioses en el dia a dia”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Primera roda de premsa amb relació al projecte d’equip femení del Força Lleida. Albert Aliaga, president del club, compareixia davant els mitjans de comunicació per a explicar la situació actual del projecte i donar la benvinguda al nou entrenador Ruben Petrus.

Albert Aliaga es mostrava il·lusionat amb el nou projecte d’equip femení al club, una continuació de la feina ben feta del CB Lleida. “No es cap trencadissa, ni cap adquisició. És una continuïtat i han deixat el bàsquet de Lleida en molt bon lloc”. Amb el canvi d’entrenador, el president del club agraeix la feina feta a Albert Puig, entrenador de l’equip de Lliga Femenina 2 durant aquestes vuit temporades i deixa les portes obertes per estar vinculat al projecte.

Ruben Petrus és el primer reforç de l’equip i ocuparà la plaça de primer entrenador d’un projecte que pretén ser ambiciós. El menorquí, vinculat als equips sèniors masculí i femení així com equips del CBF Lleida, ha manifestat la seva il·lusió i ganes de començar aquest nou repte. “Hem d’intentar consolidar el projecte a la Lliga Femenina 2 i ser ambicioses en el dia a dia”, diu Petrus en roda de premsa. L’entrenador coneix les jugadores, amb les qui té una excel·lent relació. A més, ha dedicat unes paraules a l’entrenador sortint Albert Puig, “qui em va animar i li agraeixo que en el seu dia em deixés entrar a l’equip. Han estat dos anys meravellosos i he après molt d’ell”.

Aliaga informa que la idea és mantenir la major part del bloc de l’any passat i reforçar amb un parell de jugadores més, sense oblidar possibles cessions.

(més informació sobre l’entrenador Ruben Petrus)

Més noticies

Et podem ajudar?