CAT |

Anem a les escoles de la província de Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida no atura la seva visita als centres educatius. Entre entrenaments i jornades, aquestes darreres setmanes els jugadors de l’ICG Força Lleida han apropat el bàsquet els més joves.

Fa unes setmanes Diogo Brito, Marko Bakovic i l’entrenador Gerard Encuentra, juntament amb el director esportiu Joaquín Prado van visitar Lestonnac de Lleida. Avui ha estat Rubén López de la Torre qui ha anat a l’Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa.

Rubén López de la Torre durant l’entrevista que li han fet alumnes de l’Escola Mestre Ignasi Perarire de Mollerussa per la televisió de l’escola.

Les visites no només serveixen per apropar el bàsquet i l’esport als més joves, sinó per parlar amb ells sobre valors i experiències, explicar anècdotes, respondre preguntes, participar en entrevistes amb els alumnes com a periodistes i jugar una estona a bàsquet o a jocs d’habilitats.

Al llarg de la temporada, els jugadors de l’ICG Força Lleida han visitat escoles i centres com les Escoles Especials de la Llar de Sant Josep o l’Escola Santa Maria de Gardeny.

Més noticies

Et podem ajudar?