CAT |

Amics i amigues, que no s’aturi la Marea Bordeus i AL LIO!

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida va posar punt final a la Lliga Regular ahir a casa de l’Ourense amb una victòria que va suposar igualar el nombre de victòries que la temporada passada, 22. I, sí. Mireu com és la LEB Or de complicada, dura i exigent que, amb el mateix nombre de victòries, l’any passat vam acabar tercers i enguany sisens. Però cap problema! A jugar sigui dit!

L’equip de Gerard Encuentra tenia el play-off assegurat des de feia unes jornades i no va poder conèixer fins ahir en finalitzar tots els partits si tindria o no el factor pista en el play-off. Equips descendits d’ACB més recentment com Burgos i Estudiantes, i Valladolid, arribaven a la darrera jornada amb el mateix nombre de victòries que l’equip lleidatà i es jugava tot a una carta. Ho heu llegit bé. Mateix balanç que tres equiparros. Els números, basquet-average, quàdruples empats… estaven sobre la taula des de feia dies. Per xarxes socials corrien estadístiques amb possibles encreuaments, probabilitats i setmana a setmana s’anaven actualitzant.

El que estava clar era que l’ICG Força Lleida havia de guanyar ahir. I ho va fer amb un dels partits més seriosos de la temporada tant en atac com en defensa. Un bon test de cara al play-off per tenir les bones sensacions més recents. Així i tot, necessitava una carambola de resultats als partits dels seus rivals directes. El més fàcil, que Valladolid perdés a Cáceres. La segona opció, que si Valladolid guanyava perdessin Estudiantes i Burgos.

Amb el partit de l’ICG Força Lleida finalitzat, totes les mirades es focalitzaven en els altres pavellons, esperant un ball de xifres. En moments, Valladolid anava per darrere a Cáceres, en altres Coruña avançava a Burgos. Estudiantes tenia ja tancat el partit amb un bon coixí d’avantatge. Al final, ningú va fallar malgrat que els resultats dels rivals directes no es van decidir fins als darrers minuts.

L’equip va fer el que havia de fer. I ara s’endinsa en el millor moment de la temporada. Com diu porta repetint el coach Gerard Encuentra en les darreres rodes de premsa, “ara ve la part més xula de la temporada”. Tot i començar els partits a Valladolid, l’Espai Fruita Barris Nord espera el caliu lleidatà pel dijous 1 de juny a les 20:30 h i dissabte 3 de juny a les 19:30 h. Us imagineu poder celebrar un accés a la Final Four amb l’Aplec del Caragol com a colofó?

Els jugadors i l’staff mereixen ser on són i reviure el que va passar ara fa un any davant Cáceres. Amics i amigues, que no s’aturi la Marea Bordeus i AL LIO!

ABONAMENT PLAY-OFF

Més noticies

Et podem ajudar?