CAT |

Prèvia Play-Off a casa. Forts davant la nostra gent

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Guanyar dijous per forçar el partit de dissabte. Aquest és el primer objectiu de l’ICG Força Lleida en una setmana de play-off a l’Espai Fruita Barris Nord. Demà, 1 de juny l’equip de Gerard Encuentra rep al Valladolid en el tercer partit de l’eliminatòria i, malgrat que el marcador és contrari als lleidatans (2-0), l’expressió “lluitar fins al final” forma part de l’ADN de la Terra Ferma.

“Cada partit és una final”, ha començat la roda de premsa el tècnic lleidatà. I en aquest, “o guanyes o te’n vas a casa”. Entrenador i jugadors esperen l’Espai Fruita Barris Nord de les millors ocasions, dels que apreten. “No és el mateix anar 2-0 que 1-1. Ells juguen alliberats i nosaltres més pressionats”, destaca Encuentra, qui a més ha volgut remarcar que els jugadors de l’ICG Força Lleida han demostrat l’ambició i una mentalitat guanyadora.

“Valladolid és un equip molt físic, que juga al límit de la falta i reboteja molt bé. Hem portat els partits molt ben preparats, però ens ha faltat saber-los rematar”, puntualitza Gerard Encuentra.

Paraules per a l’afició, a qui demana que vinguin a animar i a apretar. “Ells ens fan més forts”.

Més noticies

Et podem ajudar?