HABEMUS 4t PARTIT

S’havia de guanyar i s’ha guanyat en un pertit marcat per la bona defensa de l’equip, el rebot i un Barris entregadíssim.

Primer quart veloç amb dos equips que buscaven controlar el joc i sumar de pressa. Valladolid agafava la capdavantera amb un ajustat 06-07 que l’equip de Gerard Encuentra s’encarregava de capgirar gràcies a tres bones defenses i cinc punts seguits en mans de Juani (2) i Vasi (3). Torres empatava a 13 a dos per a finalitzar el quart, però Sidibé amb set punts marcava el 20-13 sobre la botzina.

Triple de Lobo per posar una renda positiva de deu punts, que tallava veloç Valladolid amb cinc punts seguits. Però l’equip tenia gana i ganes de no donar opcions als val·lisoletans i Brito de triple i Sidibé sota cistella tornaven a agafar marge de doble dígit. Se sumava Jaume Lobo a l’encert des de la línia de 6,75 i ho aturava Paco Garcia amb el 32-20 a l’electrònic. Valladolid reaccionava de pressa a una cistella de Vasi després d’instants amb el marcador congelats i no dubtava Gerard Encuentra a demanar temps mort. Revolució al Barris amb dos triples de Juani i una safata de Diogo per anar a +17 a un minut per al descans i amb el rival anotant des del tir lliure (44-29).

Quatre primers minuts atropellats amb poca precisió a ambdues cistelles. Juani Marcos de tres mantenia l’equip a tretze del rival, Rafa Villar amb una esmaixada pujava a 15 el marge. I no en tenia prou l’equip amb Lobo anotant de tres i posant el 56-38. Villar no perdonava els tirs lliures per ampliar a +18 l’avantatge per encarar el darrer quart.

Bogeria amb el triple de Miguel González esgotant possessió. Responia el rival de la mateixa manera i amb més encert en la distància curta per posar-se a 10 punts a 5:55 per al final. Malgrat que parava el joc Gerard Encuentra els visitants ho posaven tot i anotaven el 63-61 a quatre per al final. Baković i Marcos s’encarregaven de no fallar des del tir exterior i aguantar un +5 en el darrer minut de joc, que pujava el marge a 8 des del TL. Valladolid continuava apretant fins al darrer segon de partit, olorant el marcador local a quatre punts. Però l’ICG Força Lleida s’imposava 77-71 amb els tirs lliures finals com a protagonistes.