Orgullosos i orgulloses de vosaltres

S’ha lluitat, s’ha intentat, però no ha pogut ser. L’ICG Força Lleida ha perdut a casa per 83-90 davant un Valladolid lluitador. Tots dos equips han portat la capdavantera en diferents moments del joc, i han estat els de Pucela els qui han rematat la feina en els darrers dos minuts.

Mateix inici de dinàmica que dijous amb Valladolid per davant i sumant en segones jugades. Amb el 7-11, Gerard canviava les primeres peces, donant els primers minuts a Marko Baković, que anotava per aproximar-se al rival. Miguel, des de la línia de 6,75, situava el 12-14. Valladolid agafava distància des del tir lliure, però ràpid es posaven els de bordeus a dos novament amb una cistella ploranera de Sidibé que rebotava per l’anella fins a acabar dins. Transcorrien els minuts amb els visitants al davant i un ICG Força Lleida elèctric i lluitador que posava el 22-25 als deu minuts de joc amb dos punts de Juani Marcos.

Poc canviaven les coses en les primeres jugades del segon període, fins que apareixia la màgia de Juani Marcos que amb dos triples consecutius avançaven els de Lleida en el marcador i ho acabava de rematar Diogo Brito amb una safata. Temps mort visitant a l’equador del quart que veia com els lleidatans mostraven el seu millor encert. Dos darrers minuts d’estira-i-arronsa en l’electrònic a base de dos triples per banda i acabar posant el 44-47 per marxar a vestidors.

Arrencada triplista amb Lobo, Baković i Vučetić anotant des de l’exterior i posant l’equip per davant. I arrencada on la defensa lleidatana era vital per a tallar jugades d’atac rival i iniciar contraatacs amb punts a les mans. L’ICG Força Lleida agafava el seu màxim avantatge, nou punts per sobre (61-52), però ja sabíem per experiència que a Valladolid no se’l podia donar en cap moment per apagat. I ho demostraven posant-se a u en el darrer minut del període i aconseguint capgirar-ho des del tir lliure per encarar els darrers deu minuts amb el 65-67.

Juani i Marko tornaven a avançar l’equip de la Terra Ferma i l’Espai Fruita Barris Nord corejava “Lleida, Lleida!”. Els minuts passaven lents, Valladolid tornava a agafar el control en el marcador i els lleidatans anaven a remolc al llarg dels darrers minuts de partit que acabaven amb victòria visitant per 83-90 i deixaven l’ICG Força Lleida fora de la Final Four.