Crònica J4: Ja tenim la 3r victòria !!!

El CB Prat ha agafat les regnes del partit amb un començament erràtic de l’equip local. ICG Força Lleida ha sabut el joc del visitant retallant distàncies fins a igualar el marcador a 9 i obligant a l’entrenador del Prat a demanar el primer temps mort del partit. Així i tot, els visitants han tornat a dominar el partit amb un bon encert des del tir exterior i en el rebot ofensiu. Gerard Encuentra s’ha vist obligat a demanar temps mort amb el 13-20 a l’electrònic quan faltaven 30 segons per la finalització del 1r quart. Ignacio Rosa, des de la línia de 6,75 ha pogut escurçar distàncies i anar al 2 quart amb el 16-20.

Després d’uns minuts de desencert pels dos conjunts, el CB Prat ha agafat embranzida situant un parcial de 2-10. El temps mort demanat per Gerard Encuentra ha anat bé als jugadors, que han pogut retallar distàncies gràcies als triples de Thomas i de Ignacio Rosa. Malgrat que el CB Prat es mostrava sòlid i mantenia una distància còmoda en el lluminós, els jugadors de Gerard Encuentra han anat sumant des dels tirs lliures i triples posant el marcador 2 per sota quan faltaven 1 minut per anar al descans i amb el pavelló en plena ebullició. Berrocal ha demanat temps mort per aturar la ratxa dels de la Terra Ferma, però Albert Lafuente, amb un triple sobre la botzina posava el partit igualadíssim 40-41.

Badji avançava l’ICG força Lleida en el marcador amb una esmaixada que posava dempeus l´Espai Fruita – Barris Nord. I on s’hi sumava a la festa Thomas, Hugues i Miguel González amb un triple cadascú. Amb minuts igualats, l’ICG Força Lleida anava sumant en el marcador a poc a poc des del tirs lliures. Un triple de Miguel González posava el +10 al lluminós (65-55), el màxim avantatge dels locals fins al moment i demanava temps mort el CB PRat per aturar la bona dinàmica lleidatana. Però altre cop, un Miguel González molt endollat anotava des de la línia de 6’75 i posava l’equip a 13 punts de diferència. Michael Carrera, que havia vist el partit des de la banqueta tot el quart pel nombre de faltes personals (3) reapareixia per ampliar distàncies amb una cistella passada després d’una gran connexió amb el lleidatà Albert Lafuente.

La màxima avantatge dels lleidatans aconseguits al 3r quart (72-56) ha servit per minimitzar, en un principi, els efectes del bon inici dels “potablava”. Però no ha estat suficient. Els de blanc han començat a dominar en el joc, estrenyien de valent al rebot i, sumant que l’equip local no estava encertat, posaven l’emoció al partit fins al final amb un 77-78 quan falten 5 minuts per acabar. Un pavelló entregadíssim i un equip compactat en el rebot defensiu i en el tir lliure en les últimes jugades decantava el partit a favor de l’ICG Força Lleida per 89-90 que suma la 3a victòria consecutiva.