CAT |

EL FORÇA LLEIDA CELEBRARÀ EL SEU PRIMER CONSELL SOCIAL EL DIJOUS, 2 DE DESEMBRE

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida celebrarà el pròxim dijous, 2 de desembre el seu Primer Consell Social, una trobada on s’hi veuran representades empreses patrocinadores del club, entitats i associacions, famílies dels jugadors i jugadores de la base, abonats i abonades i mitjans de comunicació.

El Consell Social té dos objectius molt clars. Per una banda, la transparència; explicar quin és el rumb del club, els objectius a curt i llarg termini, les accions i esdeveniments més pròxims, parlar de xifres… I, per l’altra, escoltar opinions, suggeriments, queixes… de les persones representants dels diferents col·lectius.

El president del Força Lleida Albert Aliaga i altres membres de la Junta Directiva del club seran els encarregats d’exposar la informació als participants i de respondre totes les preguntes i dubtes que sorgeixin al llarg de la jornada per part de qualsevol persona present. El club vol que aquest Consell Social sigui un espai per parlar, debatre i opinar, on tothom tingui veu i la resta d’empreses, abonats, famílies, aficionats, periodistes… s’hi vegin representats.

Aquest Consell Social s’havia de celebrar l’any 2020, però amb la COVID-19 i l’evolució que va prendre la pandèmia al llarg dels mesos han fet que fins ara no es pugui celebrar amb totes les garanties sanitàries.

Més noticies

Et podem ajudar?