IMPARABLES I AMB NOTA.

Brutal victòria de l’equip davant el Movistar Estudiantes per 81 – 75 en el primer partit de la 2a volta de la LEB Or a l’Espai Fruita Barris Nord. L’ICG Força Lleida s’ha imposat al líder en un partit on l’afició ha estat el jugador número 6.

Bon inici de l’equip local que en 3 minuts es posava 11-4 al marcador amb Hughes i Carrera de protagonistes. Els visitants es posaven les piles en defensa i estaven molt encertats en les tallades de jugades i en defensa. Al minut 6 sortia Juani Marcos, el debut de l’argentí amb l’ICG Força Lleida. Movistar Estudiantes estava molt fort i còmode sobre el parquet i es posava per davant per primer cop en el partit (12-14). Seguia el bon ritme dels madrilenys, que mantenien un petit marge de 3 punts per davant i obligaven a Gerard Encuentra a demanar TM per tornar a agafar el ritme del partit.

Es posava les piles l’equip en l’inici del 2n quart amb dos triples de Miguel González i un de Carrera que servien per avançar l’equip altra vegada en l’electrònic. Igualtat màxima a dos minuts per al descans amb 34-34. Una doble tècnica a l’entrenador de l’ICG Força Lleida l’obligava a abandonar la banqueta i agafava les regnes de l’equip l’entrenador assistent Jordi Ribas. L’Espai Fruita Barris Nord, amb el nervi a flor de pell, feia bullir el pavelló com mai abans aquesta temporada. Juani Marcos ressorgia després de tants mesos sense jugar i avançava l’equip al lluminós amb una cistella sobre la botzina abans d’anar al descans (43-42).

Inici del tercer període amb un alley oop marca de la casa entre Thomas Schreiner i Ibou Badji. Minuts d’intercanvis de cistelles errades a dues bandes amb el marcador a 47 que es resistia a moure’s, però Carrera des del triple avançava novament l’equip i Estudiantes demanava TM. Minuts de domini local, encertats en el tir i atents en el rebot i amb Ignacio Rosa anotant +5 per seguir per davant. Brutal l’Espai Fruita Barris Nord fent pressió i animant l’equip en un partit molt intens en tots els sentits. Michael Carrera es posava l’equip a l’esquena amb uns minuts brillants i amb l’encert a les seves mans per agafar la màxima del partit (+8).

Retallava distàncies el Movistar Estudiantes en el tram final de l’encontre fins a posar el 67-67 amb què Jordi Ribas demanava temps mort. Una tallada de jugada de Juani Marcos en defensa acaba en mans de Thomas Schreiner que anota de 3 per donar aire a l’equip en un final de partit apassionant on els tirs des de la línia de tirs lliures sentenciaven l’encontre amb victòria lleidatana.

Actualitat

DEURES FETS

Continuar amb opcions a tot exigia guanyar avui al Multiusos de Cáceres i, malgrat que en el segon període les