Ja tenim la 17à victòria de la temporada!!

Un partit d’alts i baixos de l’ICG Força Lleida al pavelló del CB Almansa però que ha acabat amb victòria visitant per 78-90. L’equip lleidatà es consolida al top 3 de la classificació en aquesta jornada 23 de la LEB Or.

L’equip lleidatà ha començat molt concentrat al partit en defensa i molt encertat des de la línia exterior, on Hughes, Carrera, Schreiner, González i Kavas han aconseguit almenys anotar un triple al primer quart. Cada acció de l’ICG Força Lleida suposava perill per al CB Almansa. El quart finalitzava ja amb 11 a 36.

La reacció local no s’ha fet esperar al segon quart i han pogut anotar amb més facilitat des de bon començament. Els lleidatans tenien dificultats davant una defensa més intensa. El quart finalitzava amb parcial favorable al CB Almansa i amb el marcador a 36-52.

La dinàmica negativa de l’ICG Força Lleida continuava al tornar del descans. El CB Almansa aconseguia atansar-se a tan sols 2 per davall cap a la meitat del quart. Tot i una lleugera reacció dels lleidatans a partir d’aquest moment, els darrers minuts tornaven a protagonitzar un parcial per l’equip local, amb marcador final al tercer quart per 64 a 68.

El darrer quart s’iniciava amb jugades erràtiques per part dels dos equips que no aconseguia desfer l’equilibri al marcador. Però un seguit de jugades espectaculars per part de Mark Hughes i Juani Marcos permetien que l’ICG Força Lleida recuperés un coixí de punts. Els lleidatans han gestionat bé el tram final del partit per a mantenir l’avantatge. El partit acabava amb una marcador final 78 a 90.

La següent jornada es disputarà a l’Espai Fruita – Barris Nord el proper dimecres 16 de març contra el Cáceres Patrimonio de la Humanidad.