No ha pogut ser

El ICG Força Lleida surt derrotat en la complicada visita a domicili entre setmana contra el Leyma Coruña per 88-63. Els jugadors lleidatans han acusat el cansament després d’un mes de març carregat de partits però es mantenen a la part alta de la Lliga Leb Or.

L’absència del jugador lleidatà més valorat, Michael Carrera, es feia notar al començament del partit, amb poca anotació i amb el Coruña anotant deu punts seguits. Els homes de Gerard Encuentra van poder recuperar el pols al partit, deixant el final del quart amb 18-15 pels locals.

Els llançaments exteriors del ICG Força Lleida no acabaven d’entrar i permetien al Leyma Coruña mantenir-se sempre per davant al marcador. A la mitja part, les distàncies es mantenien salvables amb un 37-31.

A la represa, l’equip local obria bretxa i sobrepassava els deu punts d’avantatge ja en els primers cinc minuts. L´ICG Força Lleida no aconseguia retrobar-se amb el bon joc de la primera part. El parcial acabava amb 60-45. Gerard Encuentra era expulsat del partit en una discussió arbitral durant la darrera jugada del quart.

Els jugadors lleidatans han intentat una darrera reacció al darrer quart posant una marxa més al ritme de joc. Tot i aconseguir atansar-se una mica al marcador al començament, el partit ha acabat desfavorablement pel Força Lleida. Al final, 88-63 pels locals.

El proper partit, corresponent a la 28a Jornada, es jugarà al Pavelló Espai Fruita – Barris Nord el divendres vinent contra el Acusa Gipuzkoa.