CAT |

A les portes de la victòria…però amb factor pista al sac!

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Imparable ICG Força Lleida en l’inici del partit amb un parcial 0-7 pels de Lleida gràcies al rebot defensiu i a les jugades en atac. Juani Marcos anotava de 3 per situar el 2-10 i Natxo Lezkano aturava el joc. De poc ha servit el temps mort a ambdòs equips. Carrera desencallava el marcador després de 2 minuts sense anotació. Amb una bona defensa de Shaquille Cleare sobre Arteaga i Carrera anotant un 2+1, els de Gerard Encuentra situaven el lluminós 3-17. Feia rotació el tècnic lleidatà per donar descans a Schreiner, González i un Shaq dominador i anotador. Oviedo encarrilava el tram final de quart encertant el que no havia fet en 7 minuts.

Ha fet mal Oviedo en el segon quart. Aprofitaven els contraatacs i rebots per retallar distàncies i situar-se 7 per sota. Demanava temps mort Gerard Encuentra per intentar tornar al còmode coixí. Però, malgrat Carrera i Marcos responien a les cistelles d’Oviedo i Hughes i Shaq anaven posant una mica de distància, els locals eren un equip totalment diferent als del primer quart. Donava la volta a l’electrònic el conjunt local amb un triple al darrer minut (49-47).

De triple en triple començava el tercer quart. Miguel González responia així a l’anotació local i els locals ho feien igual al triple de Juani Marcos. Parava el joc la banqueta visitant quan Oviedo ho tornava des de la línia de tres (61-53). Passava factura l’encert del conjunt asturià sota cistella que agafava una renda de 10 punts a la meitat de quart. Miguel González sostenia l’ICG Força Lleida encistellant des de la línia de 6’75 , però Oviedo no donava treva. Entraven Shaq i Carrera en joc per intentar activar l’atac lleidatà, però no hi havia manera. Un Oviedo superior ampliava el seu avantatge a 13 per anar al darrers deu minuts de joc (74-61)

Final d’infart en l’últim quart on els de Lleida comencen remuntant amb un parcial de 0-9 casi empatant el partit, però l’Oviedo aconsegueix aguantar l’envestida i acabant el partit amb un resultat de 89-85. El pròxim partit serà l’aquest pròxim divendres dia 13 en el Espai Fruita Barris Nord les 21h contra el Palmer Ànima Mediterranea Palma

Roda de premsa Post partit de Gerard Encuentra

Més noticies

Et podem ajudar?