SOM A LA FINAL FOUR !!!

Partit vibrant que ha portat al límit dels nervis als més de 4.000 espectadors de l’Espai Fruita-Barris Nord. El marcador estava obert fins al darrer minut, però l’ICG Força Lleida s’emporta la victòria als quarts de final de la Lliga LEB Or i avança a la Final Four! Victòria 79-70!

Tots dos equips han desplegat el seu millor joc ja al començament del partit. L’ICG Força Lleida encadenava jugades ben travades que acabaven amb encert. El Cáceres no perdia l’estela del partit i el marcador seguia igualat. Només a les acaballes del primer quart els visitants agafaven certa distància que era ràpidament contrarestada pels lleidatans. El resultat, 25-25.

El segon quart s’ha mostrat més feixuc per faltes, que només triples puntuals d’ambdós equips aconseguien desencallar. El partit seguia molt igualat, amb un avantatge màxim de sis punts assolit per l’ICG Força Lleida. El joc físic i la tensió es feia notar al parquet mentre el públic empenyia de valent. A la mitja part, 46-43.

El ritme de partit continuava igual de tens a la represa. Les cistelles arribaven amb comptagotes a causa de bones defenses i errades tan de locals com de visitants. Només a base d’insistència, els de Gerard Encuentra aconseguien eixamplar la distància i deixar el marcador 60-53.

L’ICG Força Lleida no s’ha deixat sorprendre als minuts més importants del partit. Els visitants no aconseguien anotar, fet que era aprofitat pels lleidatans per a imposar fins a onze punts de distància al marcador. El Cáceres no es rendia i va aprofitar uns minuts de desencert per tornar-se a posar a un tir a dos minuts per acabar. El públic de l’Espai Fruita-Barris Nord va fer de sisè jugador per a tirar endavant les darreres jugades i ajudar als lleidatans a emportar-se definitivament la victòria. Resultat final, 79-70.

El proper partit serà a la Final Four al Pavelló Fontajau el dissabte 18 de juny a les 20:00h contra el Girona Bàsquet a partit únic a les semifinals.