CAT |

La Final Four ja és aquí. “Amb ganes de liar-la una mica”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Poques hores per a l’inici d’una Final Four que es preveu apassionant. Estudiantes, Palència, Girona i ICG Força Lleida són els quatre equips que es citaran aquest cap de setmana a Fontajau (Girona) per acompanyar al Granada en l’ascens a l’ACB.

L’ICG Força Lleida juga la seva semifinal davant l’amfitrió, el Girona. Tot un derbi català que es donarà cita dissabte, 18 de juny a les 20 h. Qui guanyi disputarà la final el diumenge, 19 de juny a les 18:15 h davant el vencedor de l’altra semifinal: Estudiantes o Palència.

Gerard Encuentra viatja a Girona amb tots els efectius. I no ho faran sols. Molts lleidatans i lleidatanes es desplaçaran a la capital gironina per tenyir de bordeus les grades de Fontajau. “Tinc la sort d’haver viscut l’època de l’ascens i els anys següents a l’ACB i era una passada. Doncs ara, per nosaltres, almenys per a mi, seria un somni”, destaca el coach lleidatà. La clau del partit passa per competir i no abaixar els braços en tots els minuts, començar amb un ritme alt. “Veig l’equip motivat i amb ganes de liar-la una mica. Veig tothom amb mentalitat d’ambició”, afegeix Encuentra. L’entrenador també parla de sensacions extraesportives. “Ningú compta amb nosaltres, no sortim en cap quiniela com a favorits, però tenim molt a dir. Aquesta és la meva sensació, i m’agrada”.

El jugador de l’ICG Força Lleida Miguel González no dubta en afirmar que “si guanyem la Final Four, ens ho mereixem”. González també ha parlat del rival i de la importància de dificultar el joc a les seves peces claus, començant per Marc Gasol. Per al val·lisoletà, un dels factors clau també pot ser que l’ICG Força Lleida porta més rodatge i el Girona, tot i tenir més temps per analitzar l’equip lleidatà i preparar el partit, fa 15 dies que no competeix. “Potser arribem més cansats, però treiem les forces d’on sigui, sense excuses. Al 100%”. González destaca el desplaçament de l’afició lleidatana. “Molts partits no haurien sortit bé sense l’afició animant. Com el play-off i el cinquè partit”.

Pots veure la prèvia completa a:

Més noticies

Et podem ajudar?