CAT |

Diogo Brito: “Quan veus els jugadors amb tanta confiança i l’afició animant dius “uuuffff, m’hi agradaria jugar””

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Després de passar ahir al migdia les proves mèdiques amb èxit i de realitzar a la tarda el seu primer entrenament a les ordres de Gerard Encuentra, Diogo Brito ha estat presentat aquest matí de manera oficial com a nova incorporació de l’ICG Força Lleida.

L’arribada de Brito no és casualitat. Tant Prado com el jugador han coincidit que ja s’havia intentat fer el fitxatge temporades anteriors. “Vaig fer un pas enrere a la LEB Plata, però no tenia pressa per tornar a la LEB Or”, confessa el jugador portuguès. Diogo assegurà que està molt content amb la seva arribada al club lleidatà. “Ha estat un equip que la temporada passada vaig veure molt en partits i em va agradar. Tots els jugadors amb tanta confiança i l’afició animant dius, uuuffff m’hi agradaria jugar”, ressalta. Ahir ja va fer el seu primer entrenament a les ordres de Gerard Encuentra i confirma estar molt impressionat per la manera com es treballa, l’exigència i intensitat. “M’agrada la dinàmica de totes les persones de l’staff, la professionalitat i l’estructura”, diu. Assegura també que l’afició del Força Lleida té molt a veure amb la seva arribada. “Com a jugador, el que més guardo a la memòria són els títols i els partits amb molta gent. I si vas a un club on cada partit tens gent animant per ser el sisè jugador, l’afició de Lleida ha estat clau per venir”.

Joaquín Prado, director esportiu del club destaca del jugador el seu perfil, la qualitat i la capacitat d’actuar i continuar creixent. “Brito ja coneix el nostre bàsquet i la LEB Or després del seu pas per Ourense fa dues temporades”. Joaquín qualifica de sensacional la darrera temporada de Brito a LEB Plata. “Va ser, sens dubte, un dels millors jugadors de la competició”. A més assegura que és un dels pilars de la selecció absoluta de Portugal (ja va jugar a la U16, U18 i U20) i que arriba a l’ICG Força Lleida per ser important. “Intento fer de tot per ajudar. Si són punts, anotaré; si són rebots, rebotejaré; si és repartir joc, ho faré; si és defensar, defensaré”.

Més noticies

Et podem ajudar?