CAT |

Força Lleida

Bandelpal tornarà a animar el Barris Nord al ritme de batucada

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El grup de percussionistes Bandelpal de Balaguer torna al Barris Nord aquest proper divendres per engrescar a l’afició durant el descans del partit davant el Rio Ourense Termal.

Els balaguerins reproduirà les grans animacions i actuacions que han dut a terme les darreres temporades. A més, realitzaran una actuació a l’exterior del pavelló per animar als aficionats els instants previs al partit, sobre les 20:30h.

Bandelpal es defineixen com una associació percussionista nascuda a Balaguer i afiliada amb els diables. El seu objectiu, impregnar de bon rotllo a la gent que ens envolta. Salut i samba!!!

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?