CAT |

Força Lleida

Coneix el teu jugador preferit de l’Actel Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email
Véns als partits de l’Actel Força Lleida al Barris Nord? Aprofita l’ocasió per a conèixer el teu jugador preferit abans dels partits.
 
Cada dia de partit a casa, un o dos jugadors del primer equip del Força Lleida estaran amb vosaltres. Durant una estona, els guanyadors podreu fer les preguntes que vulgueu al/s jugador/s, farem fotografia de grup/individuals, hi haurà temps per a signatura d’autògrafs i… a gaudir del partit!
 
Com participar?
Per poder participar heu d’enviar email a flleida@flleida.cat (nom, cognoms i telèfon de contacte) i, el dia de la trobada mostrar DNI, el carnet d’abonat i/o l’entrada* per al partit (es pot adquirir el mateix dia a l’oficina o online a www.flleida.acyti.com).
*Els menors de 12 anys tenen accés lliure al pavelló.

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?