CRÒNICA J.2| CB Prat 65 – 82 Força Lleida

El Força Lleida ha guanyat aquest vespre per 65-82 a la pista del CB Prat en la segona jornada de la Lliga LEB Or.

El CB Prat ha començat marcant territori al pavelló Joan Busquets del Prat de Llobregat. Tot i que el Força Lleida s’ha avançat en el marcador amb 0-4, els locals s’han plantat i han dominat tot el quart fins al final. Els locals han registrat un parcial de 16-0 i Jorge Serna ha demanat TM. Malgrat això, el Força Lleida no ha sapigut controlar el desavantatge en el lluminós i s’ha anat al descans amb un 22-14.

Una altra cosa ha estat el segon quart, quan el Força Lleida ha aparegut en escena. Així s’ha demostrat amb un parcial de 0-14 favorable als de la Terraferma. Les jugades ràpides, l’encert des de totes les distàncies, els tres triples de Filip Djuran i Mbaye i Stutz forts al rebot, han capgirat l’electrònic. El CB Prat no ha sapigut com aturar l’encert anotador del visitants i s’ha arribat al descans amb +10 (30-40) i un parcial total de 8-26.

El CB Prat ha tornat a entrar en el partit en el tercer quart, i ha repetit el parcial del 1Q (22-14). Els locals han retallat la distància de 10 punts que el seperava del Força Lleida i Jorge Serna ha demanat TM quan els locals s’han situat a -1. El Força Lleida ha intentat escapar i ampliar la distància en el marcador però el CB Prat s’ha mantingut ferm i ha aconseguit igualar l’electrònic a 52 punts a falta d’un minut per acabar el 3Q. Els visitants han mantingut la calma i han agafat un breu avantatge per anar a l’últim quart amb 52-54.

El Força Lleida torna a la seva versió, la del segon quart, fent d’aquests últims 10 minuts el seu joc. Atents sobre la pista, els jugadors de Jorge Serna han tornat a agafar revolada. Els de Lleida s’han mostrat ferms sobre el parquet, tant en atac com en defensa i així ho ha demostrat el parcial del 4Q (13-28). Els de negre han aconseguit la màxima distància del partit (+14) en el lluminós i han lluitat per aguantar el marge durant els darrers minuts de l’encontre. Els dos últim minuts han estat de nervi pur, jugadors al terra, tirs no anotats, pilota que rellica de les mans… Però l’equip de Lleida ha sapigut trobar la calma i anar sumant fins al final del partit. El resultat final ha estat de 65-82.

MVP del Força Lleida: Ablaye Mbaye (18v).

Màxim anotador del partit: Filip Djuran (17p).

Anotadors del Força Lleida: Kyei (2), Turner (10), Stutz (11), Djuran (17), Chapela (5), Sierra (6), Badal (9), Oliva, Mbaye (8), Fall (2), brià, Quintela (12)

*Incidències: Massine Fall ha estat atès a l’Hospital de Bellvitge després de patir una fractura nasal a causa d’un fort cop. Demà se li realitzaran proves mèdiques a Lleida.