Crònica Trofeu Inlingua Ciutat de Lleida | El premi es queda al Barris Nord. Força Lleida 75 – 70 Levitec Huesca

El Força Lleida guanya el Trofeu Inlingua Ciutat de Lleida després de vèncer 75 a 70 al Levitec Huesca en el quart partit de l’equip de Jorge Serna en aquesta pretemporada.

El partit no ha començat bé per al Força Lleida. El Levitec Huesca ha començat molt connectat al partit, sense donar treva a cada oportunitat que tenien i en només 5 minuts han aconseguit situar-se a +10 en el marcador (6-16). Jorge Serna ha afilerat els seus jugadors per reaccionar a temps i han retallat 5 punts gràcies a les recuperacions de pilota i a l’encert de Miki Feliu des de la línia de tres i d’Obi Kyei des de sota la cistella. Però, tot i l’escalada en el marcador, els jugadors de Guillermo Arenas han reaccionat ràpidament posant l’electrònic a 14-23 al final del primer quart.

El Força Lleida ha sorprès en l’inici del segon quart amb un 6-0 gràcies a dues cistelles de Miki Feliu, un tap d’Ablaye Mbaye que ha evitat que Levitec Huesca encistellés i un +2 de Filip Djuran. Amb el marcador 20-23, l’equip aragonès ha intentat escapar-se però el Força Lleida li anava xafant els talons fins col·locar el marcador amb un empat a 30 punts als cinc minuts de començar el 2Q. Ha estat al minut 17 quan els locals han aconseguit posar-se per davant el marcador per primer cop en el partit amb una jugada ràpida de Robert Turner (32-30). El Força Lleida ha sapigut mantenir l’ajustat l’avantatge en l’electrònic fins que, en l’últim sospir abans del descans, els homes de Guillermo Arenas han tornat a capgirar el marcador (36-37).

L’inici del tercer quart ha estat molt similar al primer: amb un Levitec Huesca més endollat ampliant la distància a 4 punts per sobre. Malgrat aquest petit avantatge, el Força Lleida ha reaccionat ràpid i no han deixat que s’ampliés la distància en el marcador, anant a l’últim quart amb un 51-54.

L’últim quart ha estat favorable al Força Lleida, el qual ha sortit amb encert i força a la pista del Barris Nord fent un 8-0 en el marcador (59-54). Tot i la reacció del Levitec Huesca, dues jugades calcades d’Ablaye Mbaye, un toc suau de Robert Turner a una pilota que no entrava i un triple de Fernando Sierra han donat confiança als jugadors de Jorge Serna que, sense abaixar els braços han estat àvids a les recuperacions, a la defensa i a l’encert. El Força Lleida no ha aturat aquesta ratxa i ha fet que els últims cinc minuts del partit desequilibressin l’encontre a favor dels locals i s’hagi arribat al final del partit amb el marcador 75-70.

MVP del partit: Miquel Feliu (21v)

Màxims anotadors del Força Lleida: Robert Turner & Obi Kyei (13p)

Turner (13), Kyei (13), Djuran (11), Chapela, Sierra (5), Badal (11), Brià(2), Mbaye (8), Quintela (12) i Vinós.