Nit màgica davant el líder!

Podria ser una nit emocionant amb un pavelló que feia goig i ha acabat sent una festassa a la lleidatana.

L’ICG Força Lleida començava intens i obria el partit amb un triple per a debutar de Rubén López de la Torre. El madrileny aguantava bé en defensa per agafar el rebot defensiu i donar nous punts a l’equip de la mà d’Urtasun que n’anotava cinc. Reaccionava bé l’equip a la facilitat dels andorrans per a posar-se per davant. L’equip es mostrava efectiu en defensa i Diogo Brito posava una distància de 10 punts en el lluminós i obligant Natxo Lezkano a aturar el joc. (20-10), Els lleidatans aguantaven bé en el partit amb un domini sobre pista i marcador i situaven el 29-14 per iniciar el segon període.

L’ICG Força Lleida continuava controlant la situació del joc amb Lobo anotant des de la línia exterior i Miguel sumant de dos sobre la botzina. Recuperava bé l’equip les pilotes perdudes i el rebot defensiu, i donava als de Gerard Encuentra l’empenta per marcar el 31-15 als tretze minuts de joc, una distància molt còmoda, però poc fiable per ser davant el líder. Brito seguia a la seva amb l’encert des de la línia de 6,75 i Urtasun no perdonava des del tir lliure. Juani Marcos posava una marxa més per fer un tap i anotar dos triples. Natxo ho parava amb el lluminós 42-26 quan faltava poc més de dos minuts per al descans. Però poc canviaven les coses i l’equip situava el 47-30 per finalitzar el segon quart.

Festival de triples per començar al tercer quart. Morabanc Andorra mostrava la seva millor versió en la represa del partit i baixava la distància per sota dels deu punts. Gerard Encuentra aturava el joc per buscar les bones sensacions de la primera part. Però el líder es creixia en cada jugada i guanyava la confiança que no havia tingut en el primer tram de partit per enganxar-se en el partit. I quan més ho necessitava l’equip apareixien els triples de Jaume Lobo per tornar a la renda dels dos dígits d’avantatge. Podia passar qualsevol cosa en el tram final de partit, però els de la Terra Ferma no donaven treva ni opcions al rival per apropar-se i finalitzaven 88-80 en una nit màgica.

Actualitat

DEURES FETS

Continuar amb opcions a tot exigia guanyar avui al Multiusos de Cáceres i, malgrat que en el segon període les