El líder pateix fins al final per emportar-se el triomf de Barris

ELITE Sport C.B. LLeida – FUSTECMA NBF CASTELLÓ (57-66)

Partit molt intens en el que l’equip visitant, líder de la categoria, va superar l’equip lleidatà únicament en els moments finals del partit.

Novament l’ELITE SPORT CB LLEIDA va ser capaç de aguantar l’alt ritme de joc que proposava el líder de la categoria fins els darrers instants del partit. Els tres primers quarts varen finalitzar amb parcials molt igualats. L’equip lleidatà va marxar un punt per dalt el descans (27-26) i perdent de 2 punts al final del tercer quart (41-43). Un cop més un partit que s’havia caracteritzat per la igualtat, s’havia de resoldre en el darrer parcial del matx. Les petites diferències en el marcador es mantingueren fins al dos darrers minuts del partit. La capacitat defensiva de l’equip de La Plana no va baixar en cap moment del partit i el CB Lleida tenia dificultats per anotar. En canvi, arribat el moment crític del partit, l’equip visitant va fer dos triples consecutius i va obrir una petita diferència en el marcador que ja va ser insalvable. En l’ELITE SPORT CB LLEIDA va destacar Magalí Vilches (16 punts) que va mantenir una forta disputa durant tot el partit amb Afonso MVP del partit  (18 punts).

Malgrat la derrota l’objectiu que va plantejar Albert Puig en la prèvia es va aconseguir, en el conjunt del partit el seu equip va mostrar un joc alegre i va tornar a mostrar bones sensacions davant un equip que únicament ha perdut el primer partit de Lliga i que ha encadenat amb aquesta 8 victòries consecutives.