CAT |

Puig: “Necessitem un ritme alt de partit”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Partit contra Viladecans, equip de la part alta de la classificació que té per objectiu l’ascens a Lliga Challenge. La temporada passada va jugar la final a quatre i aquesta temporada es troba dalt amb un balanç de 11 victòries i 4 derrotes i manté intacte els seus objectius de entrar en la final a 4.

L’ELITE SPORT CB Lleida, afronta el partit després d’una derrota dura a casa contra el Segle XXI, malgrat haver jugat un bon partit. L’Albert Puig es manté optimista i creu que s’ha d’estar content amb el partit disputat en la darrera jornada contra un equip replet de talent interior i exterior com el segle XXI. El nivell dels entrenaments segueix sent òptim, l’equip és fort mentalment i es sobreposa a les derrotes, i això permet arribar al proper partit amb l’esperança de donar la sorpresa.

El partit contra UNILEVER Viladecans s’ha de jugar a un ritme alt, l’entrenador confia en que si això es compleix tindran oportunitats per a competir i posar les coses complicades a l’equip del Baix Llobregat.

Més noticies

Et podem ajudar?