EL CERDANYOLA VENÇ A COP DE TRIPLES

L’ELITE SPORT CB LLEIDA es va veure superat el passat dissabte per un efectiu PROMOVIATGES CERDANYOLA (68-77), el qual va sortir més conscient de la importància del partit donada la seva classificació. Així va aconseguir una notable diferència de punts en els dos primers quarts. Un marcador inusualment alt va portar el marcador al descans fins al 31-46. Posteriorment el CB LLEIDA no va ser capaç d’eixugar aquesta diferència en la segona part del matx.

L’efectivitat de les barcelonines va sorprendre a uns i altres, ja que va trencar totes les estadístiques acumulades fins el moment. Un percentatge de tirs de 3 del 46%, que quasi doble el seu percentatge habitual, va donar molts punts a les visitants, que al final del partit varen fer 23 punts més que la seva mitjana de la temporada.

En la segona mitat del partit les de casa van intentar reaccionar i van retallar en diverses ocasions les diferencies en el marcador fins a situar-se 4 punts per sota. Però les jugadores de CERDANYOLA  varen ser capaces una i altra vegada de mantenir-se per dalt del marcador i incrementar novament la diferència fins als 9 punts que va reflectir el marcador final del partit.

Així el CBLLeida deixa escapar una oportunitat per allunyar-se d’un rival directe en la lluita per la permanència. Proper partit, novament en un terreny difícil de l’Advisoria Boet Mataró, però l’ELITE SPORT CBLLEIDA ja ha donat mostres de la seva capacitat jugant fora de casa.