CAT |

Una Setmana Santa plena de Tornejos de Bàsquet

Amb la Setmana Santa pel mig el bàsquet no s’ha aturat, tot al contrari. Jugadors i jugadores del CBF Lleida s’han desplaçat per a participar en torneigs de Bàsquet i passar uns dies de convivència no només amb els seus companys i companyes, sinó amb esportistes d’altres indrets de la península.

El CBF Lleida ha estat molt ben representat als tornejos de Saragossa i Salou amb un total de 200 esportistes del club i 29 entrenadors/es.

Torneig MHL SPORT BASKET Saragossa

En total han estat sis equips els qui han viatjat fins a Saragossa per a participar en el Torneig MHL Sport Basket, un torneig celebrat del 2 al 5 d’abril i del 6 al 9 d’abril: el Cadet Femení Preferent, Júnior Masc. Interterritorial, Júnior Masc. 1r Any, Cadet Masc. Interterritorial, Cadet Masc. 1r Any i l’Infantil Masc. Interterritorial.

XIII MNSSPORT BASQUET COSTA DAURADA a Salou

Un total de 12 equips del CBF Lleida van assistir del 3 al 5 d’abril al XIII MNSSPORT BASQUET COSTA DAURADA a Salou: Júnior Femení, Cadet Femení Promoció, Cadet Femení 1r Any, Infantil Femení Promoció, Infantil 1r any Femení, Mini Femení A, Mini Femení B, Infantil Masculí Promoció, Infantil Masc. 1r. Any A, Mini Masculí B, Mini Masculí C i el Premini Masculí.

Una experiència única per als nostres jugadors i jugadores on, per la part esportiva els va servir per conèixer-se més, continuar gaudint del bàsquet i aconseguint bons resultats:

  • Un bon 3r lloc per al Cadet Masculí de 1r any a Saragossa
  • Dos equips Campions al MareNostrum: Infantil Masculí de 1r any i el Mini Femení A.

Amb el resultat com el menys important, molt bona experiència per tornar a la rutina dels entrenaments!

Et podem ajudar?