Cròniques de la base | Gener 25-26

Club Bàsquet Seròs 72 – 27 Torrons Vicens Força Lleida Pre-Mini C

Segon partit de l’escola a la lliga Pre-mini Masculí B contra Seròs. Els jugadors del Força Lleida en els primers 3 quarts els hi va costar entrar en el partit, sent poc agressius i intensos. Aquesta mala dinàmica va canviar en els últims quarts, ja que tots els jugadors van sortint a pista esforçant-se al 100% i lluitant per cada pilota en tot moment. Aquesta intensitat els hi va permetre córrer en atac i fer cistelles fàcils.
Ara toca seguir treballant per millorar dia a dia

C.B Pardinyes Lleida  58 – 29 Torrons Vicens Força Lleida Pre-mini B

Bon partit el que es va viure al pavelló Agnès Gregori el dissabte 25 de gener.
Durant tot el partit els jugadors del Força Lleida van estar a un gran nivell ofensivament i defensiva.
Tot i això, en els primers quatre quarts l’encert de cara a cistella els va acompanyar, en canvi, en els quatre últims quarts no tant.
En conclusió, un molt bon partit dels lleidatans que ens serveix moltíssim per a seguir millorant i gaudint.

C.B. Tremp 28 – 61 Torrons Vicens Força Lleida PRE-Mini A

Gran partit el que es va presenciar a Tremp, entre dos equips que van demostrar el perquè el seu lloc en la classificació. El Força va sortir amb ganes i amb una gran defensa va intentar que l’equip local no jugues còmode en atac, però a pesar d’això el Tremp va lluitar i complicar en diferents moments als visitants.

C.N.Tarrega 86 – 37 Torrons Vicens Força Lleida Mini D

El C.N. Tàrrega va sortir molt fort en defensa i amb un joc ofensiu molt ràpid, que va sorprendre els visitants, que excepte el 4r. Període (8-12), no van poder plantar cara a un equip local amb un gran treball defensiu i molt inspirat en atac. Hem de continuar treballant i sortirà les coses.

Torrons Vicens Força Lleida Mini C 75 – 52 Espai Fisio C.B Bellpuig Taronja

L’equip local va sortir amb ganes els tres primers quarts, i a partir d’allà l’equip visitant va ficar més actitud i ganes que els locals, que es van relaxar la resta de partit excepte els dos últims quarts. Partit important per veure que o vas al 100% o no serveix de res, ja que no millores i et frustres. A seguir treballant!

La Salle Manresa 41 – 91 Torrons Vicens Força Lleida Mini B

El partit el va dominar el Torrons Vicens Força Lleida, des de l’inici del primer període on va imposar el seu domini físic davant d’uns combatius jugadors de la Salle Manresa que van lluitar fins al darrer període, però que es van veure superats per l’equip visitant que a més del seu domini físic va tenir molt d’encert en el tir durant tot el partit

C.B. Granollers 2-pisos.com 54 – 104 Torrons Viçens Força Lleida Mini A

Bona victòria del Torrons Viçens Força Lleida A davant un rival competitiu com Granollers.
Molt bon inici del Força Lleida, mostrant un gran nivell d’intensitat i d’actitud tant en atac com en la defensa, que va possibilitar obrir un gran avantatge en els primers quatre parcials.
A l’inici de la segona part, Granollers va pujar la intensitat de joc però no va ser suficient per a frenar a un Força que cada vegada anava a més fins al final del partit, en el qual el conjunt ilerdenc es va emportar el triomf per 54-104.

Torrons Vicens Força Lleida Pre-infantil 87 – 67 U.E.Gaudi

Victoria del Torrons Vicens Força Lleida en un partit en el qual el tercer període va resultar decisiu, després d’una primera part molt igualada (34-32), en la qual el Gaudi va entrar molt millor en els primers minuts de trobada, movent molt bé la pilota, la qual cosa li feia trobar òptimes posicions de tir i anotar canastres fàcils (14-22 en el minut 10). En el segon quart, El Força Lleida va ajustar el seu defensa i va ser capaç de posar-se per davant al descans amb una petita renda de 2 punts (34-32).
Sens dubte, el moment clau del partit va arribar en el tercer període, on el Torrons Vicens Força Lleida va obrir clares diferències en el marcador gràcies a una excel·lent intensitat defensiva i ràpids contraatacs (69-43 minut 30). A partir d’aquí, el Gaudí, que en cap moment va baixar els braços, va ser capaç de reduir el seu desavantatge en l’últim quart fins al 87-67 definitiu.

CB Mollerussa A 48 – 71 Torrons Vicens Força Lleida Infantil Prov.

Bona primera part del partit en què el Força Lleida jugava amb molt ritme i una bona actitud defensiva. Tot i això a l’equip li mancava una marxa més en defensa per arribar al nivell que s’espera i això va fer que a poc a poc el Mollerussa comencés a estar millor sobre la pista.
La segona part va ser més igualada, de fet el Mollerussa es va imposar en el còmput dels últims 4 períodes

C.B. Granollers 3-Lapafil 67 – 69 Torrons Vicens Força Lleida Cadet B

Bon inici del Lleida que va sortir molt concentrat al partit i va ser millor que el seu rival durant els 16 primers minuts, on el Granollers es mantenia viu pels tirs lliures i un parell de triples ficats després de pilota dividida. Els 4 minuts anteriors al descans van ser un desastre, els visitants van perdre el control de les emocions i el joc, i els locals ho van aprofitar molt bé, amb un parcial de 12-3 i marxant al descans amb cinc punts a favor (39-34). Una bona sortida del descans dels lleidatans, van permetre empatar el partit, però el Granollers va tornar a fer-se amb el domini del partit, i va ampliar en el tercer període la renda a 13 punts. Lluny de donar-se per vençuts, els jugadors del Lleida van fer un esforç extra al darrer quart, a partir d’una molt bona defensa que va col·lapsar l’atac rival i anotant quatre triples molt difícils. Fins i tot, els lleidatans es van ficar quatre punts per sobre a falta d’un minut i mig, però un sempre competitiu Granollers va empatar el partit (67-67). Faltant 0.4 segons per acabar el partit, el Força Lleida va aconseguir la cistella definitiva i va aconseguir una victòria molt difícil davant un rival que va tenir una molt bona actitud durant tot el partit.

U.E. Gaudí 63-76 Torrons Vicens Força Lleida Cadet Inter.

Victòria del Cadet A del Força Lleida en la seva visita a la UE Gaudí en un partit amb 2 parts ben diferenciades.
L’inici estava ple d’imprecisions, moltes pèrdues i errades en situacions fàcils per part dels dos equips. L’equip local dificultava els atacs dels lleidatans i això els permetia córrer i anotar també en 2es oportunitats. Al descans 42-32 pels barcelonins.
A la 2a meitat els lleidatans van oferir la seva millor versió defensiva i van endossar un parcial de 2-19 en 7 minuts que permetia als del Segrià a agafar confiança pel tram final. La solidesa defensiva va seguir, i amb un domini del rebot defensiu i accions de talent ofensiu els de negre van aconseguir una bona victòria i l’average particular a domicili.

CB Mollerussa 48 – 78 Torrons Vicens Força Lleida Júnior Inter

El Torrons Vicens Força Lleida va guanyar el seu partit enfront del 4rt classificat de la categoria Junior Interterritorial en un partit que a la mitja part ja havia quedat sentenciat. Els lleidatans van jugar una primera part molt seriosa en defensa i jugant amb molta alegria en atac. S’arribaria al descans amb un 16 – 48 al marcador.
Això va fer que a la segona part els lleidatans no estiguessin amb la tensió i concentració suficient, fet que va fer que baixessin el nivell d’encert i actitud defensiva. El Mollerussa ho va aprofitar per donar una millor imatge i guanyar el tercer i quart període del partit.