Cròniques de la Base | Febrer 1 – 2

Torrons Vicens Força Lleida Mini D 25 – 75 C.B. Tremp

A pesar del resultat final, partit igualat en molts moments, el jugat entre dos equips amb ganes de fer-lo bé. El Tremp amb un parcial de 2-9 en el primer quart, va agafar una petita diferencia que va saber mantindré i va augmentar a poc a poc.
A pesar de la derrota, contents amb el joc dels nostres jugadors que a poc a poc van agafant confiança i jugant un millor bàsquet.

C.B. Solsona 26 – 64 Torrons Vicens Força Lleida Mini B

El partit el va dominar el Torrons Vicens Força Lleida, des de l’inici del primer període on va imposar el seu domini físic davant d’uns combatius jugadors del CB Solsona, que van lluitar fins al darrer període, però que es van veure superats per l’equip visitant que tot i no fer el seu millor partit es va imposar amb facilitat.

C. B. Esparreguera Negre 59 – 78 Torrons Vicens Força Lleida Mini A

El Mini “A” va aconseguir la victòria a la sempre difícil pista de l’Esparreguera. El partit va estar molt igualat des de l’inici on les defenses i el desencert en atac s’imposava.
La tònica d’igualtat entre ambdós equips va mantenir-se fins al final del sisè període. A partir d’aquell moment el Força Lleida va mostrar-se més fresc en atac, amb molt més encert. Gràcies, en part a una millora en l’aspecte defensiu.
L’equip segueix aprenent i fent passos endavant cada dia. A seguir!

JAC SANTS B 63 – 57 Torrons Vicens Força Lleida Pre-infantil

Derrota del Torrons Vicens Força Lleida en la pista de Jac Sants en un partit, que com es preveia, va demostrar ser una de les sortides més complicades de la temporada per a l’equip ilerdenc.
La trobada va estar marcada pel gran començament del Jac Sants, que en el primer quart va ser netament superior, amb un bon moviment de pilota i ràpids contraatacs que els van fer obrir les primeres diferències importants (25-11 minut 12 de partit).
A partir d’aquí, gran reacció del Torrons Vicens Força Lleida, que en un molt bon segon període va ser capaç de donar la volta al marcador i mantenir la davantera fins al minut 37 de partit (53-57). En aquest moment, un espectacular final de partit a nivell d’encert de Jac Sants li va atorgar la victòria amb un parcial de 10-0 en els últims 3 minuts (63-57 definitiu).

Torrons Vicens Força Lleida Infantil Pref 61 – 65 U.E. Mataró

El partit va començar amb molt desencert per part dels dos equips de cara cistella i molta igualtat en el marcador. El segon període va començar amb domini local, però a partir de la meitat del segon període el ritme del partit el va controlar el Mataró i els lleidatans amb desencert prenien decisions precipitades.
En la segona part, mateixa dinàmica, ritme controlat pel Mataró, que defensivament no deixava espais, en canvi, els lleidatans continuaven amb molt desencert, que generava cada vegada més desconfiança en el seu joc i Mataró semblava que trencava el partit agafant 10 punts al final del 3r període. Però els lleidatans van trobar el camí per anotar cistelles amb una sòlida defensa i bones transicions, d’aquesta manera, aconseguia capgirar el marcador. Però en un final a cara o creu, el partit es va decidir amb un tir de 3 quan faltaven pocs segons pel final que decantava el partit pels jugadors del Maresme.

Torrons Vicens Força Lleida Cadet Inter 64 – 67 C.B. SAPS A

Derrota del Cadet A del Força Lleida per un ajustat 64 a 67 a casa davant el CB Saps.
Els visitants van començar millor el partit, amb un alt ritme ofensiu i més encert. Els lleidatans trobaven el seu millor moment en el 2n quart amb una pressió efectiva que els permetia anotar al contraatac i escurçar l’avantatge.
La segona part fou molt igualada, amb menys punts per part dels dos equips que s’exigien més en defensa. El fluix balanç defensiu local permetia atacar als barcelonins constantment a camp obert i aconseguien tirs més còmodes. Tot i capgirar el marcador en diverses ocasions, un triple al darrer instant va donar el triomf al CB Saps.
Setmana vinent partit davant el CB Pardinyes.

Torrons Vicens Força Lleida Júnior 1r Any 61 – 80 Basket Almeda A

El força Lleida va perdre aquest diumenge per 61-80 davant el líder indiscutible de la classificació. Malgrat la derrota, cal felicitar el equip per l’excel·lent treball durant tot el partit, on va competir de tu a tu, fins als últims 5 minuts de partit, on els visitants gràcies al seu poderós físic van aconseguir escapar-se al marcador.
Excel·lent partit pels locals, on el conjunt va respondre a un alt nivell de joc.

Torrons Vicens Força Lleida Júnior Inter 61 – 49 Joventut Les Corts A

Bon partit el que es va poder veure ahir a Agnes Gregori entre el Torrons Vicens Força Lleida, segon a la classificació, i un Joventut Les Corts que cada vegada està aconseguint millors resultats i que la seva posició en la classificació no fa justícia.
Els lleidatans van sortir amb molt bona actitud al partit però amb un alt nivell de desencert, això sumat al gran treball que va realitzar el rival i les seves ganes de competir, va fer que el partit fos de molta igualtat i que els lleidatans haguessin de treballar de valent.
Fins i tot els barcelonins van arribar a ficar-se amb un 13 – 21 a favor, que obligava a l’equip local a parar el joc. A partir d’aquí els lleidatans van millorar una mica el seu nivell d’encert, control del rebot i la seva transició.
A partir d’aquí els lleidatans van anar creixent i trobant-se cada vegada millor a pista, fet que van aprofitar per obrir escletxa en el marcador a poc a poc fins al 61 – 49 final, davant d’un rival que va competir de tu a tu fins al final en un partit marcat per l’elevat nivell de duresa.