Resultats de la base ( 1-2 Maig )

CN Tàrrega 67 – 22 Nayox Força Lleida Pre mini “B”

Primer partit de dificultat alta per al Nayox Força Lleida Pre-mini “B”. El rival, superior físicament va marcar en tot moment el ritme del partit. Els visitants van lluitar i van esforçar-se molt però la superioritat rival i la manca d’encert en accions clares van anar eixamplant la diferencia en el marcador fins al 67-22 final.

Nayox Força Lleida Mini “C” 53 – 79 CB Cervera Mobel Linea “A”

Partit molt disputat entre els dos equips al Pavelló Municipal Agnès Gregori. Els dos equips tenien moltes ganes de jugar i competir, un fet que, des de l’inici fins al final, va permetre que es visqués un matx molt emocionant.

Els jugadors del Nayox Força Lleida van sortir molt concentrats al partit, van aconseguir llegir el joc en moltes accions de partit, jugar bons atacs i córrer al contraatac. Defensivament els lleidatans van estar prou sòlids en defensa, tot i això, el Cervera va organitzar contraatacs molt ràpids que els locals van patir per defensar.

En conclusió, un partit de bàsquet molt intens i amb ritme, que va servir als jugadors dels dos equips per millorar moltíssim i seguir gaudint una setmana més de la competició en temps difícils.

Nayox Força Lleida Mini “B” 115 – 65 CENG Ramaderies del Dondara

Partit bastant competit tot i la diferencia que es reflecteix al marcador. A l’inici l’equip rival va estar més encertat i més intens que l’equip local, però al segon quart el Nayox Força Lleida va augmentar el nivell d’intensitat i d’encert provocant un gran nombre de recuperacions i atacs en transició aprofitant avantatges numèrics aconseguint un gran avantatge al marcador. A partir d’aquest quart fins al final del partit, l’equip local va seguir amb un gran nivell d’intensitat i bon joc que van concedir la victòria al final del partit.

Partit molt complet per part del mini Nayox Força Lleida Mini “B” que ha de valer com a referència quant a nivell de treball i intensitat que han de seguir per continuar amb la seva progressió i millora com a jugadors de bàsquet, independentment del resultat final.

CE Maristes 24 – 74 Nayox Força Lleida Mini “A”

El Nayox Força Lleida aconsegueix una nova victòria a domicili tot i jugar un partit molt gris, apàtic i amb molt poques oportunitats de milloria.

Els visitants van sortir relaxats al partit i això es va reflectir en el joc de l’equip, els de negre van perdre moltes pilotes davant d’un Maristes voluntariós que, tot i la diferència final en el marcador, va intentar competir durant el tot el partit.

D’aquesta forma els Minis del Força Lleida s’enduen la 5a victòria consecutiva a la lliga pre-infantil, aquest cap de setmana jugaran de nou contra el CE Maristes, aquest cop, al pavelló Agnès Gregori.

CN Sabadell “B” 86 – 45 Nayox Força Lleida Infantil 1r any

Derrota del Nayox Força Lleida en la difícil pista d’un CN Sabadell que contínua invicte en la competició Infantil de primera any de Catalunya.

Primera part molt més igualada del que indicava el marcador a la seva conclusió (38-23), en la qual el Força Lleida va mantenir un bon nivell de joc i solo el major encert exterior del conjunt local, unit a 2 minuts de desconcentració en el segon quart que es van traduir en un parcial de 10-0, van fer que s’obrís aquesta bretxa de 15 punts al descans.

El tercer període en canvi va ser molt favorable al CN Sabadell, que va superar clarament als ilerdencs i amb un parcial de 24-5, va trencar definitivament el partit. Encara així, el Nayox Força Lleida no va baixar en cap moment els braços, i va causar una molt bona impressió de lluita i esforç.

CB Pardinyes groc 77 – 61 Nayox Força Lleida Infantil “B” Prov

Molt bon partit el viscut aquest matí a la capital del Segrià. El Nayox Força Lleida ha competit increïblement bé davant el líder de la categoria. La igualtat ha estat present en tota la primera meitat, 31-31 al descans, i durant els tres següents períodes, però el gran esforç del Nayox Força Lleida fins llavors, ha fet arribar a l’equip fatigat als darrers cinc minuts, on els locals han trencat el partit i s’han emportat una merescuda victòria en el derbi lleidatà. El cap de setmana vinent, la tornada.

Nayox Força Lleida Cadet 1r any 64 – 104 Catalana Occident Manresa “B”

Partit que va començar amb intercanvi de cistelles, però ràpidament els jugadors manresans van imposar un ritme de joc molt elevat, que juntament amb l’excessiva passivitat defensiva local, permetia que s’establís un renta de 20 punts al finalitzar el 1r període.

A partir d’aquell moment, els lleidatans van millorar notablement, sobretot defensivament, tot i que la diferència en el marcador s’anava ampliant de mica en mica, els 3 darrers períodes van ser més competits i van servir per millorar a tots dos conjunts.

Nayox Força Lleida Cadet “B” Prov 77 – 55 CB Mollerussa Blau

El Nayox Força Lleida s’emporta el partit amb un parcial demolidor de 12-0 en els 2′ últims del 1r quart, que li van donar un avantatge al final d’aquest 1r quart de 18 punts 32-14), el que li va servir per viure de rendes tot i el bon treball dels visitants i de competir molt bé la resta del partit contra un equip superior que aquest cop no ho va ser, ni ho va demostrar.

El fet de trencar el partit al principi, va fer que els locals juguessin la resta del partit a mig gas i sense demostrar la seva qualitat, davant d’un equip molt treballador i voluntariós que es va endur els parcials del 2n i 4t quart, el que demostra que no van abaixar els braços en cap moment.