Resultats de la base ( 8-9 Maig )

Nayox Força Lleida Pre-mini B 53 – 103 C.N. Tàrrega

El pre-mini “B” va rebre la visita del Tàrrega que va mostrar-se superior en totes aquelles accions de físic, que són les que van marcar el marcador final. Malgrat tot, els locals, van mostrar-se molt més combatius que en l’anterior partit a l’Urgell una setmana abans. També van mostrar més encert en accions tècniques i en general van seguir treballant fort per aprofitar aquests partits per seguir tenint experiències competitives i seguir millorant com a jugadors rere dia.

C.B. Cervera Mobel Linea 62 – 28 Nayox Força Lleida Mini C

Partit molt disputat altra vegada entre els dos equips al Pavelló Francesc Domènech Puig de Cervera. Després d’un partit molt competit la setmana anterior, els dos conjunts van tornar a demostrar que tenen molta gana de bàsquet, tornant a competir al màxim durant els 48 minuts.

Els jugadors del Nayox Força Lleida van estar durant tot el partit amb una actitud brillant: corrent davant i darrere, lluitant cada rebot, cada pilota dividida, i defensant intensos. A més a més, van poder brindar-nos accions tècniques molt bones, com també de creatives, amb les dues mans. Els lleidatans van saber llegir la majoria de les situacions de joc, fet que els va permetre prendre bones decisions.

En conclusió, un partit de bàsquet molt lluitat i amb molt de ritme per part dels dos equips, que ens serveix moltíssim per a seguir creixent individualment i col·lectiva.

CENG Ramaderies del Dondara 38 – 65 Nayox Força Lleida Mini B

Partit bastant competit on els locals van començar més intensos i amb moltes ganes, mentre que el Nayox Força Lleida se’l veia apàtic i una mica desconectat, ja que no arribaven a les pilotes dividides, moltes pilotes perdudes i falta d’activitat defensiva.

A partir de la segona part la dinàmica va canviar completament, estant més connectats i amb més actitud, provocant que encadenéssim bones accions defensives i ofensives que van permetre acabar marxant al marcador.

Nayox Força Lleida Mini A 68 – 18 C.E. Maristes

Nova victòria del Mini A del Nayox Força Lleida a la lliga Preinfantil. En aquesta ocasió el rival va tornar a ser el CE Maristes Montserrat, el qual arribava com a visitant al pavelló Agnès Gregori després d’haver jugat, els dos equips, l’anada la setmana passada.

Així com set dies abans el partit fou molt dolent per part del Nayox Força Lleida, aquesta vegada els de negre van tornar a oferir la seva millor versió, també els maristes, però en el cas dels blaus no va ser suficient per poder competir el partit als locals.

La clau de què els minis de Força Lleida estiguin competint tan bé en la lliga d’un any més és el nivell d’esforç i la intensitat defensiva coral que estan demostrant, més enllà de la seva capacitat tècnica o física. Amb aquesta victòria, els de negre segueixen líders del seu grup després de 6 jornades jugades.

Nayox Força Lleida Infantil 1r any 33 – 52 C.N. Sabadell B

Partit molt disputat entre dos equips que van mostrar un altíssim nivell d’esforç i intensitat.

Primer quart molt igualat amb el Nayox Força Lleida sempre per davant amb rendes curtes, fins que una canasta del CN Sabadell en l’últim segon del període, li col·locava per primera vegada per davant en el marcador (8-9). El segon període va ser clau per a l’esdevenir del partit, ja que en ell, l’equip visitant va augmentar la seva agressivitat defensiva i el Força Lleida va estar excessivament imprecís, la qual cosa porto el marcador al descans a una renda d’11 punts a favor del CN Sabadell (14-25).

Segona part molt disputada, amb un excel·lent nivell d’intensitat i treball per part del Nayox Força Lleida, que va fer esforçar-se al màxim per a emportar-se el triomf a l’únic equip invicte del seu grup (33-52).

Nayox Força Lleida Infantil B Prov 64 – 74 C.B. Pardinyes Groc

UE Mataró Germans Homs IAM 75 – 48 Nayox Força Lleida Infantil Preferent

En la 3a jornada de lliga que enfrontava al Nayox Força Lleida i a la UE Mataró, l’equip lleidatà perd a domicili per 75 a 48 després d’un partit força irregular.

El partit començava molt igualat, els dos equips amb molta intensitat defensiva a tota pista i alhora buscant un joc ràpid en atac. A finals del 2n quart, la poca agressivitat en atac dels lleidatans i a conseqüència d’això, un mal balanç defensiu, feia que els del Maresme anessin al descans amb un marge de 15 punts.

En l’inici del 3r quart el Força Lleida pujava novament la intensitat defensiva i l’ordre en atac, a banda dels molts rebots ofensius que van donar més opcions en atac. El desencert general en el tir, inclosos tirs lliures, no permetia apropar als lleidatans que a la mínima que es deixaven anar, el rival no perdonava.

Catalana Occident Manresa B 83 – 50 Nayox Força Lleida Cadet 1r any

El partit va començar amb l’equip local més encertat, això li permetia al Bàsquet Manresa agafar les primers avantatges, però l’equip visitant es mostrava més sòlid defensivament que la setmana anterior i dificultava les accions dels manresans, que tot i això, feia petits parcials que li permetien anar ampliant de mica en mica l’avantatja, fins als 17 punts en la 1a part.

En la 2a part, el partit va continuar amb la mateixa dinàmica, els jugadors del Força Lleida no van abaixar els braços en cap moment i va tenir moments de molt bon joc, però els Manresans tampoc soltaven el preu de l’accelerador i van ampliar la diferència en el marcador fins als 33 punts finals.

C.B. Mollerussa Blau 50 – 75 Nayox Força Lleida Cadet B Prov

Després d’un molt bon inici de l’equip local, amb un parcial al 1r quart de 17-10 favorable als seus interessos, el Nayox Força Lleida va saber donar la volta al partit i amb una defensa pressionant a tota la pista i una millor predisposició mental i col·lectiva, va aconseguir un parcial de 10-29 que va resultar definitiu per al de venir del partit.
Al final resultat enganyós pels mèrits locals, però victòria justa per al Nayox Força Lleida.

Sarsa La Salle Manresa 1 57 – 69 Nayox Força Lleida Júnior 1r any

Asfalt CB Igualada A 108 – 78 Júnior Pref