Resultats de la base (12-13 Juny )

Nayox Força Lleida Escola-Baby

Els més petits van gaudir de la seva segona i última trobada de la temporada, el passat diumenge de matí a Balaguer. VAn jugar dos partits i s´ho van passar genial. Objectiu assolit !!

Nayox Força Lleida Premini B 31 – 81 Nayox Força Lleida Premini A

Duel de pre-minis al Barris Nord. Els dos equips van mostrar una gran actitud en tot moment i van convertir el partit en una festa dels jugadors d’aquesta franja d’edat. Els jugadors del pre-mini “A”, però, van exhibir un gran to físic a prop de cistella que els va permetre endur-se el partit amb facilitat tot i l’esforç i treball dels jugadors del “B”.

Nayox Força Lleida Premini A 78 – 28 Nayox Força Lleida Premini B

Partit interessant el jugat en Agnés entre els dos preminis del club.

Els dos equips van intentar en tot moment provar coses treballades en els entrenaments, amb ràpids atacs, movent la pilota i intentant l’1 contra 1 en tot moment, però la diferència d’edat i de físic decanto el partit a favor dels grans, cosa que en cap moment va provocar que els més petits tiressin el partit i van lluitar fins al final.

Nayox Força Lleida Mini C 30 – 80 Natural Optics C.B. Balaguer Grana

Penúltim partit de lliga, i últim partit a casa pel Mini C del Nayox Força Lleida CE. Un partit molt gaudit pels dos equips, malgrat que els jugadors locals van ser superats pel ritme dels balaguerins en la majoria dels trams del partit.
Durant el matx, els jugadors del Nayox Força Lleida van dur a terme bones accions individuals com van fent els últims partits, amb un bon domini de pilota, passades sobre bot, i bons tirs i entrades amb dues mans. A més a més, col·lectivament va haver-hi atacs amb un molt bon moviment de pilota i bon posicionament en l’espai.

En conclusió, un partit de bàsquet que va servir als jugadors dels dos equips per millorar moltíssim i seguir gaudint una setmana més de la competició.

Nayox Força Lleida Mini B 73 – 23 C.B. Mollerussa

Partit dominat de principi a fi per part del Nayox Força Lleida B gràcies a la intensitat i activitat mantinguda durant tot el partit.
La tònica del partit va ser la de ser agressius robant moltes pilotes, que ens permetien cistelles senzilles i no baixar el ritme de joc i intensitat. A partir del 6è quart vam defensar a mitja pista, fet que de vegades pot provocar desconnexions, i que en aquesta ocasió, tret de moments puntuals, no va ser així.

Nayox Força Lleida Mini A 61 – 10 C.N. Tàrrega

Nova victòria del Mini A del Força Lleida a la lliga Preinfantil Provincial envers el CN Tàrrega, la vuitena consecutiva a la lliga d’un any més.
Els jugadors locals van tornar a exhibir un alt nivell d’esforç durant gairebé la totalitat del partit fet que es va traduir en nombroses recuperacions de pilota, contraatacs i un joc molt vertical de cara a cistella.
Tot i que els jugadors del CN Tàrrega no van abaixar els braços el resultat final es va produir donada la diferència tècnica i de ritme entre els dos equips.

Nayox Força Lleida Mini A 75 – 54 C.B. Mollerussa

Nova victòria del Mini A del Força Lleida a la lliga Preinfantil Provincial, aquesta vegada envers el CB Mollerussa.
Els del Segrià van començar molt endollats al partit, però van tenir una desconnexió important entre el segon i mitjans del cinquè període. A partir de llavors van tornar la intensitat defensiva i la velocitat que ha caracteritzat fins ara als jugadors del Força Lleida i van acabar el partit jugant de forma coral a les dues pistes.
El partit va finalitzar 75 – 54 a favor dels de negre i jugaran el seu últim partit de lliga el proper cap de setmana a la pista del CB Mollerussa.

Nayox Força Lleida Infantil B Prov 50 – 97 C.B. Seròs

Bon inici del Nayox Força Lleida que dominava 9-4 als primers tres minuts. A partir d’aquí, un Seròs molt superior aconsegueix un parcial de 0-24 que esborra del mapa als locals. Millors sensacions abans del descans (29-53), on si es competeix millor. A la segona part, un parcial de 0-12 a l’inici i un de 2-13 al final, provoquen un acumulat de 2-25 en tan sols vuit minuts i clar, d’aquí l’àmplia diferència del partit, ja que hem tingut quinze minuts totals on els visitants ens han superat, de llarg, en lluita i energia. Això no obstant, hi ha hagut bons moments, i realment s’han competit vint-i-cinc minuts davant un equip que només ha perdut un partit a la lliga, però no és suficient, i la setmana vinent hem d’intentar millorar sensacions en el darrer partit de la temporada.

Nayox Força Lleida Cadet 1r any 111 – 52 9 Factory C.B. Vilatorrada

El partit va començar amb intercanvi de cistelles, però ràpidament els lleidatans van imposar el seu ritme i la seva superioritat física i va començar a agafar el primer avantatge. A partir d’aquí, el partit va seguir la mateixa tònica, ritme molt alt de joc i permissivitat defensiva per part dels dos equips que va permetre acabar amb un tanteig molt elevat.

Nayox Força Lleida Cadet B Prov – C.B. Cervera Mobel Linea

Partit molt seriós del Nayox Força Lleida que en la acomiadament de la temporada com a local, va jugar el seu millor partit i amb una bona defensa, el domini del rebot i un bon joc d’equip on sempre va predominar el conjunt per sobre les individualitats, va demostrar que amb treball i concentració es pot aconseguir millorar tant en l’àmbit de grup com individualment.

Nayox Força Lleida Júnior 1r any 85 – 58 C.B. Gavà 04

Últim partit de la temporada per a un Nayox Força Lleida que afrontava el partit de tornada de l’eliminatòria contra CB Gavà.

L’equip local va portar la iniciativa i el ritme del partit en tot moment, tot i les múltiples defenses variants de l’equip visitant. El resultat aquest cop no és numèric, sinó de sensacions. I aquestes últimes són molt bones, ja que el Júnior de 1r any acaba la temporada amb una gran química d’equip, i un joc d’alt ritme i força sincronitzat que deixa unes expectatives força altes pel repte que els tocarà afrontar a aquesta generació de bons jugadors, però molt més grans com a persones, la temporada vinent.

Nayox Força Lleida Júnior Preferent 59 – 81 U.B. Sant Adrià 1

U.B. Sant Adrià 1 103 – 65 Nayox Força Lleida Júnior Preferent

El Júnior A del Força Lleida ha disputat aquest cap de setmana dos partits aplaçats seguint les indicacions sanitàries a causa de la selectivitat.

Ambdós partits s’han saldat amb derrotes contundents , segurament motivades per la baixada de ritme d’entrenaments i competició a causa de la Selectivitat.

La tònica dels partits sempre ha estat la mateixa, un joc no massa vistós i mancança física que afavoria els parcials per part d’un rival a més rodatge i millor forma física.

Més enllà del resultat, amb aquests dos partits despedim una fantàstica generació, amb jugadors que militen al club des de l’escoleta, fantàstics jugadors i persones que han portat el nom del club i la ciutat de Lleida a les categories més altes del bàsquet català.

A partir d’ara, només ens queda desitjar les millors de les sorts als nois, tant en les seves carreres esportives com estudiantils.

Enhorabona per aquests anys nois, ens veiem a les pistes!