La lliga s’inicia amb una bona victòria davant un potent GEIEG

La primera jornada de la lliga ha portat el primer triomf per l’ELITE SPORT CB LLEIDA davant el GEIEG per 58 – 41. El partit disputat a Barris Nord va ser dominat des del primer quart fins al final del partit per l’equip local. En cada quart la diferència en el marcador s’ha anat incrementant permetent a l’Albert Puig donar minuts a totes les jugadores convodaces. Brillant presentació del nous fitxatges, per un costat Magali Vilches, MVP del partit i màxima anotadora, i també va destacar la jugadora del planter Abril Reixach en el seu retorn a la competició espanyola.

El domini en el marcador es donava producte d’un millor percentatge de tir de camp i un també molt destacable percentatge des de la línia de tirs lliures (75%). Les jugadores locals també varen dominar els taulells, les jugadores interiors Boladeras, Lafuente i Vilches dominaven la pintura i en conjun l’equip ha aconseguit 15 rebots més que les seves oponents al llarg del partit. Aquest domini es va fer especialment notable en el rebot defensiu, en el que l’equip de casa aconseguia el doble de rebots que l’equip gironí.

La propera jornada les lleidatanes es desplaçaran a Barcelona per jugar amb les promeses del bàsquet femeni estatal, el segle XXI, equip que ha encetat la LF2 amb una derrota davant el BasKet Almeda.